Förkylning..

Nu har den brakat loss, hur många kubik snor kan en näsa producera per 10 min? Måste vara många, då jag snyter mig hela tiden. Men nu verkar det lägga sig lite, då dom två senaste timmarna har varit lite lugnare.

Har pysslat lite ikväll. Påbörjat tre julkort.

Testat att göra skak-kort. Hade inte så mycket saker hemma, men iaf lite på vintertema. Nöjd för att vara första försöket på ca 15 år.
Nu ska de dekoreras, men inte ikväll.

Blev sugen på lasagnette, så gjorde en laddning. Förutom middag så blev det två välfyllda matlådor. Dom får åka i frysen, då jag inte räknar med att jobba på måndag. Som på de flesta andra ställen så ska man stanna hemma när man är förkyld och jag tror knappast att min förkylning försvinner tills i morgon 😭 Synd, för jag vill jobba!! Men om allt nu har vänt så är jag tillbaka på jobbet senast onsdag 👍🏼

På torsdag fyller min minsta 18 år! Vart har tiden tagit vägen? Nyss gick hon med sin snutte överallt 💕 och det enda hon drack var välling.

Nu är det snart dags att bädda ner mig. En slurk hostmedicin innan och plocka undan det sista pysslet, så Geisha har mindre att välta ner i natt 😂

  • 85 visningar

Gillar

Kommentarer