Förändring pågår

Mattan jag köpte på Rusta för nån månad sen har äntligen kommit på plats 👍 Ser att jag nog behöva ett nytt och lite större soffbord, men väntar och ser hur det ser ut när jag bytt ut soffan mot sängen. Då är det kanske inte lika gott om plats.

I morgon ska jag på kurs på Backagården. Ska bli trevligt. Får åka med en kille som jag brukar åka dessa kurserna med. Skönt, för att ta sig dit med buss är visst inte det lättaste.

På fredag ska Pontus och jag till optikern och göra synkontroll. Och efter det så ska vi klippa oss. Ska höra med honom om han vill följa med hem och äta sen. Tror vi ska ha tacos.

Jennys pappa lovade Jenny i lördags att han skulle sätta in pengar till henne så hon skulle kunna gå och fika med en kompis. Hon väntade och väntade - inga pengar kom. Sen meddelade han att pengarna inte skulle komma förrän måndag, då han har annan bank. Nu börjar jag misstänka att han har en bank utomlands, för hon fortfarande inte fått pengarna. Kul när hon stod och skulle betala och det inte fanns pengar på kontot 😡 Om jag är förvånad? Nä, inte det minsta. Det är inte första gången och säkert inte sista gången heller. Varför inte bara vara ärlig och säga att han inte har pengar? Eller att hushållerskan inte tillåter att han ger sin dotter pengar 😂😂😂😂

Nu är det snart dags att sova. Ska upp lite tidigare i morgon bitti och få tvättat håret.

  • 60 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar