Föräldramötet

Japp, då var årets föräldramöte avklarat... varade i nästan 2 timmar och fick en hel del intressant information. Trodde faktiskt att Jennys pappa hade så pass mycket i sin dotters skolgång att han skulle komma.. men han dök inte upp. Jan var med i stället o även han fick en hel del papper med sig hem... katalogen med alla telnr, schema o lite bra-att-veta :)
Jenny var på lekplatsen under mötet, men kom in o hämtade Jans nycklar o gick upp i lägenheten en stund o hämtade sin cykelnyckel o hjälm. Sen var hon ute o cyklade en stund. Jan gick ut o kollade henne o då skulle hon visa nåt.. o körde o ramlade. Så dom satte in cykeln, Jan bar henne upp för alla trapporna o sen tvättade dom av såren, innan dom gick ner på mötet igen. Mmm.... inte konstigt att förstå varför Jenny avgudar honom. Det var bara han som gällde i kväll.. det var HONOM hon visade runt i klassrummet... hela tiden bara Jan, Jan, Jan. Men... jag glädjs åt det... att se henne så lycklig, det gör mig lycklig :)

Pontus började oxå skolan idag o han verkade nöjd. Tyckte dock att dom har för många ämnen... blir nog lite rörigt för honom med hans funktionshinder, men vi får göra vårt bästa för att det ska funka ändå. Han vill läsa några ämnen utanför schemat, såsom Matte B, för han gillar att räkna. Och jag stöttar upp honom till 110 %.... matte e alltid bra att kunna. Pontus har fördelen att nästan kunna sova på lektionerna o ändå få alla rätt på proven utan att ha pluggat :)

På måndag ska jag till läkaren för min migrän... sen jag hade nackspärren för en vecka sedan, så får jag migrän varenda dag... är så spänd i den muskeln som migränen börjar i, att jag måste få nån hjälp mot det. Sen måste jag nog ta mig till en massör o få mjukat upp muskelknutan.

Det ska ju bli toppenväder i morgon, så vi har planerat att åka till stranden efter jobb o ta årets sista bad.. sen e väl sommaren slut :( Jag skulle vilja åka in till Malmöfestivalen oxå o bara gå o strosa där... men vi får väl se.
På söndag ska vi åka o klippa oss o jag hade tänkt försöka hinna med att åka till Agga en dag oxå. Blev inte igår, för jag var så trött att jag t o m slumrade till på lunchen.
Ska försöka börja packa oxå... men vet inte var jag ska ställa lådorna efterhand. Pontus ska få röja undan sina grejor i källaren, så kanske går det att få in nån låda där. Visserligen kan jag ställa en del på Jans vind, men det blir en massa onödigt flyttande på lådor.. bättre att sätta sånt där som tar större plats... som Jennys säng.
Jan funderar på att köpa ny bokhylla o får vi hans gamla (som han köpte i vintras). Så då kan jag få undan de jag har (inte kasta!) o få lite förnyelse i nya lägenheten *planerar*

Nu ska jag ta disken o börja göra mig redo för sängen.

Gillar