En sån dag...

som jag inte vet riktigt om den är upp eller ner.
Var och fikade med Jonathans mamma idag. Jättetrevligt och första gången som vi satt ner och pratade lite mer. Jättetrevlig tjej!

När jag kom hem så började ryggen bråka.. så jäkla ont. Så i några timmar gjorde jag inte annat än vankade fram och tillbaka. Tog Ipren, men gjorde inte mycket nytta.
Pontus kom hit ett tag... hjälpte mig justera länken på min ena klocka. Nu sitter den perfekt.. men upptäckte att batteriet är slut, så det får jag lösa i morgon.
Sen kom Jans bror hit och lämnade en byrå som jag köpt av honom. Hjälptes åt att kånka upp den och sen följde Pontus med honom, för han skulle ha en fåtölj som han också hade i släpet. Så jag fick in byrån innan för dörren.. Jessica passade så katterna inte rymde under tiden. Det funkade faktiskt med tanke på ryggen.

Nu har jag fått bort den gamle byrån och den nya på plats och börjat flytta över grejorna. Fick även hängt spegeln lite högre upp.. hoppas den inte trillar ner 😄 I morgon måste jag försöka få nån att hjälpa mig att köra den gamle byrån på tippen

Nu värker ryggen som innan.. men eftersom jag tänkte att det snart är dags att sova, så väntar jag lite med att ta tablett och tar då en lite starkare tablett.

Visst ja.. Jessica bjöd på pizza ikväll. Jag hade varken ork eller lust att laga nån middag. Men jag orkade vara 1/3 av den.. men ska äta lite till innan jag lägger mig och resten åker in i kylen.
Jenny har åkt till Lizette och ska vara där några dagar. Så kul att dom kommer så bra överens.

På söndag ska jag gå på Pride här i stan ihop med Moderaterna. Och nu blev det bestämt att Jessica också ska gå med. Jättekul att göra detta ihop med henne. Jenny vill dock inte med, men det är kanske för att hon inte vet om hon har kommit hem tills dess.

​Hmm.. kanske spegeln ska bytas ut mot en mer matchande 😉

Gillar