En sån bra granne <3

​Idag har vår ena granne varit iväg och köpt bord och stolar som vi ska ha ute i vår lilla trädgård och som vi ska samsas om. Vi behöver nog några stolar till, för jag känner att vi kanske kommer sitta där alla ihop ibland. Att vi grillar ihop. Iaf har vi planerat att på tisdag kväll, så ska vi ses och tvätta möblerna. Jag har ju massor av Wettex som vi kan använda 😄
Jag har även lovat att bjuda hem dom på kycklinggryta en dag.. det är ju det enda som jag vet att jag kan laga utan att misslyckas, haha.

Idag har jag slutfört tvättandet.. så nu är allt torrt och lite extra tvättat. Sen har jag mest legat i sängen och kollat tv. Med lite avbrott när jag gjorde havreflarn. Nu har jag stekt köttbullar och pastan är klar om en stund.. det blev inte potatis, för jag har inte orkat ta mig till affären. Sen ska jag in i duschen.. håret ska tvättas, men jag tror inte att jag orkar vänta tills det är torrt, utan kommer lägga mig innan dess. Så då får jag gå upp lite tidigare i morgon och fixa håret.

Nu har Jenny kommit hem.. och hon ska också upp tidigare i morgon och plugga till ett prov. Så jag har lovat att väcka henne när jag går upp och fixa kaffe till henne. Hon tycker att kaffe är äckligt, men behöver piggna till.
Sen är det fotboll på kvällen... så det ska inte lagas nån middag då.. vi äter en hamburgare där... och jobbemat ska vara fixat.. t o m bett Jan göra en extra portion som jag kan ha med till jobbet. Får se om det blir så, annars får jag äta middag. För jag tycker att om jag ställer upp där, så ska jag inte behöva laga mat när jag kommer hem. Jaja, vi får väl se hur det blir.

Nu är det dags för mat.. sen ska jag in i duschen innan morgondagens cigg ska rullas.

Gillar