En rörig dag.

Ställde alarmet och kollade så Jenny vaknade 6.45, för hon skulle iväg och jobba. Självklart kunde jag inte somna om. Så en timme senare tog jag bussen ner till stan och köpte frallor.
Efter att ätit frukost så försökte jag vila lite och hann precis slumra till - då hittade Geisha en kartong att hoppa i och busa med Harry. Jippie!

Jenny slutade kl 12 och 12.50 åkte vi ner till stan för hon skulle handla en skjorta. Sen skulle jag möta Jessica för vi hade bokad till hos frisören.

Jessica klippte nog av minst 10 cm av håret. Jag klippte kanske 1,5 cm.

Sen så hade sladden till adaptern till vår router gått sönder, så vi behövde köpa en ny. Lättare sagt än gjort. Fanns inte att få tag på. Så hittade Jessica att dom skulle ha en hos Webhallen på Emporia, så vi åkte dit. Men nä, det hade dom inte. Kanske hade som en på Biltema som skulle passa... Men den kostade nästan 250 kr. Då kunde vi lika gärna köpa en ny router för 299 kr. Så vi åkte till MediaMarkt. Fast det visade sig att den skulle bli lite för klen för oss, men dom hade en för 399 kr som verkade bra. Så den blev det.

Vi åkte hem, iaf Jessica, för jag var tvungen att handla.
Köpte mat och åkte hem, kände att jag började bli på lite dåligt humör, men vet ej varför. Kanske för jag knappt ätit. Och när jag gick förbi pizzerian så doftade det bara kebab... Så det blev det för Jessica och mig. Jenny hade redan ätit. Så när jag skulle gå iväg och hämta en limpa ryska cigg så hämtar jag upp vår mat. Åt en tredjedel och sen var jag mätt. Lunch i morgon el nattamad till Jenny som är på fest och kommer hem senare.

Nu funderar jag på att lägga mig efter Bodyguard, som jag kollar på nu. Imorgon jag inte ställa nåt alarm och inte köpa frallor. Tänker göra scones. Sen ska jag få tömt skrivbordet och sen tvättar jag. Förhoppningsvis kan jag demontera det på måndag/tisdag och få hjälp att köra det på tippen. Sen är jag redo att få hem min bokhylla. Sen ska jag hämta mina grejer på Jans vind och där är ju en del böcker som jag ska ha upp i bokhyllan.

Men först - sova ut!!

  • 157 visningar

Gillar