En påbörjad vecka..

Ja, helgen är slut och vardagen har börjat.
Tidigt i förmiddags så hade vi möte, som gick som vi hade hoppats på. Nu ser vi framåt mot några månader där vi ska visa vad vi verkligen går för.
Strax efter frukost var det dags för nästa möte, där vi la grunden för den kommande tiden. Ett möte som gick allt för fort.. mötestiden tog slut långt innan vi var klara. Vi kände iaf att det var ett positivt möte.

Jag åkte hem med Jan, för jag hade lovat följa med honom när han skulle ta nya kort till körkortet och han visste inte var fotografen hade sin studio, men det visste jag för jag har varit där flera gånger. Sen körde vi till Lidl och köpte kattsand och sen till Willys och handlade annat. Nu är middagarna planerade för de kommande dagarna. Så skönt att ha det klart.. att inte behöva fundera på vad vi ska ha till middag.
Ikväll blev det fläskpannkaka, i morgon blir det nog lasagne och på onsdag korvgryta. Och jag kommer ha jobbemat för resten av veckan.

I morgon är det heldag med Fritidsnämnden. Börjar 8.30 med frukost och slutar väl runt kl 15. Lunch blir det på Dannegården. Vad som sker under dagen blir en överraskning, men nån form av workshop ska det visst bli. Och givetvis sedvanligt möte.

Nu ska jag snart i säng. Inte lika trött idag.. men för att orka med morgondagen, så gäller det att jag är utsövd.
Natti

  • 55 visningar

Gillar

Kommentarer