En oplanerad kväll..

Ikväll blev det ett helt oplanerat besök på Moderaternas julavslutning. Mycket trevligt! Jenny tyckte väl att det var ok. Lite god mat och god dricka, luciatåg och allmän info. Och ett kommunalråd som kan dra "tråkig" info på ett sätt att man njuter av att lyssna, härligt med folk som bjuder på sig själv. Se själv i filmen nedan, när han gjorde entré på Trelleborgsgalan nyligen.

Nu har jag packat i stort sett allt jag ska ha med mig när jag åker iväg i morgon. Det är nästan för lite saker.. å andra sidan, jag ska bara vara borta några dagar, så jag behöver inte ha så mycket med mig. Plattången kan jag inte ta, så jag hoppas att Tina har en som jag kan låna. Tandborste, hårborste och sånt packar jag i morgon bitti. Födelsepresenter är packade, dock inte inslagna, det får jag fixa på plats.

Idag fick jag två annorlunda paket.. ett runt med en massa planscher som jag ska sätta upp här och i Trelleborg och ett platt med en signerad cd-skiva och ett lypsyl, som tack för att jag ska sätta upp planscherna. De är från Anna Hertzman, som precis släppt en ny skiva, Bromsklossar. Nu ska jag bara hitta en häftpistol att låna några dagar. Låtarna finns på Spotify om ni vill lyssna.

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda upp inför morgondagens Alexander (stormen heter så). Och jag känner redan att jag kommer snarka i natt, så jag kommer fördärva natten Jessica och jag kommer vara astrött i morgon. Borde varit i säng för minst en timme sen. Natti

Gillar