En ok dag

Trots allt, var det en ok dag.
Fick ledighet beviljad som jag ansökte om för LÄNGESEN. Hade en liten idé om att åka upp och fira nyår med Tina, men tyvärr ska hon fira på annat håll 😕 Så synd för jag saknar dom alla så, längesen vi sågs och vi blir ju inte yngre. Det är ju inte så att jag bara kan ta bussen dit efter jobb. Det kan jag ju faktiskt göra till Jocke. Och dit ska jag åka på juldagen och t o m sova över. Få mysa riktigt mycket med ungarna. Och förhoppningsvis så får jag träffa Alex också.

I förra veckan beställde vi en ny router. Förhoppningsvis så kommer den i morgon. Hoppas att den funkar som den ska och att vi sen kommer ha fungerande internet i hela lägenheten och inte bara på den våning som routern står på.

Nu kollar jag på Bodyguard, men ska snart sova. Skriver lite julklappsinköp samt planerar inför nyår. Blir nog att Jessica och jag sitter hemma. Ska komma på något gott att äta. Ha nåt gott att skåla i (Asti?) Kommande dagar planerar jag att åka och hälsa på lite vänner jag inte har träffat på ett tag. Hade dock varit roligare att vara hos Tina ☺️

Natti ♥

  • Nära Trelleborg

Gillar