En mycket trevlig dag

Idag har jag varit i Bara och pysslat med Gith. Jättetrevligt!
Jag hade frågat Jan om jag fick låna hans bil, men det fick jag inte. Däremot ringde han 8.15 i morse och erbjöd sig att köra mig dit. Vilket jag tackade ja till 😊

Efter kaffe, cigg, frukost och cigg så satte vi igång.
Gith visade mig en massa fina kort hon gjort och självklart ville jag testa på dessa. Så nu fick jag lära mig nåt nytt. Plus ett nytt format. Så kul!

Jag var där till ca 16.30 och vad lyckades prestera på alla dessa timmar?

Detta var allt jag fick gjort 😂 Men det spelar ingen roll, för vi hade så trevligt, kul att ha nån att dela mitt intresse med, där spelar åldern absolut ingen roll. Vi är då jämngamla 😊

Efter jag varit hos Gith så gick jag inom familjen Jarny och da hej. Även till Amina, men på facetime 😊 Eftersom Gith bor granne med dom, så gällde det att passa på.
Gick från Jarnys vid 17 och var hemma ca 19.15.
Nu har jag pysslat lite, ett halvt julkort.

Fortsätter i morgon.

På måndag är jag inbjuden på pysselkväll hos Gummiapan. Så min tanke är att åka dit och insupa lite inspiration. Alla där är ju så duktiga!

Nu ska jag snart lägga mig, känner att kroppen verkligen behöver vila. I morgon måste jag åka och köpa kattsand, får se om jag pallar ta mig till Lidl. Bussarna går tyvärr inte så smidigt på söndagar.

Gillar