En liten parvel...

Föddes idag för 29 år sedan.. min förstfödde... min Jimmy 😍
Nu är han dock inte så liten längre... 😁

​Hoppas att du haft en bra dag och vi firar dig när vi ses 😊

Idag har det varit kallt. Så både vinterjacka och mössa åkte på under några timmar. Jag har lagt beslag på Britts gamla vinterjacka, eftersom min gamle inte fanns kvar. I väntan på att jag får en egen. Min gamle från AL har jag haft i 4 år och den har sett sina bästa dagar.

Nu har jag fått bokat lokal tills konfirmationen. Känns bra att ha det gjort. Och det blev hyresgästföreningens lokal i området där Jan bor.. så det tar 2 min att gå dit. Perfekt! Och kostar 200 kr/dag att hyra.. så jag när nöjd.
Eftersom jag hoppas att några långväga gäster har möjlighet att komma, så har jag ikväll redan "förvarnat" dom, så att dom redan nu kan lägga in det i sin planering. Resten får sin inbjudan lite närmare konfirmationen 👍

I morgon ska jag med Jenny till läkaren för hennes bråkande mage. Hoppas att vi får bra respons där. Nu har hon haft bekymmer ett bra tag.
En snäll granne kom ikväll in med två kattlådor och lite matskålar, då hon inte har kvar sin katt. Perfekt!​
På lördag ska på möte med MQ - ska bli kul. Och nästa vecka är det möte med Fritidsnämnden. Tyvärr missade jag förmötet denna veckan. Helt ärligt så har det inte funnits i mina tankar, då det har varit så mycket annat som tagit min tid och tankeverksamhet.

Ikväll blev det potatisgratäng och stekt kassler. Sååå gott! Två matlådor ska snart packas, så är det fixat veckan ut.
Nu ska jag bli klar i tvättstugan sen hägrar sängen.

Gillar