En härlig helg :)

Jag har haft en härlig helg! I fredags lite barnfritt o var ute o åkte bil med Jan. Sov hemma på natten eftersom Lizette var hos mig o det blir lite jobbigt med töserna i Jans lilla 2:a. Men på lördagen skulle vi tid o även Tarzan skulle med. Skulle inom till mormor o hämta lite grejor oxå.
Jan sms:ade o frågade om jag/vi ville med till Maxi. Jag ville, men inte töserna. Jag tog med lite som skulle till Jan o så tog han det med upp sen. Handlade middag som han tillagade sen.

Ungarna somnade snällt... Jenny flyttades ner på sin madrass golvet o Lizette in i soffan. Ovanligt att Jan o jag får en hel säng för oss själva :D
På morgonen blev vi väcka strax efter 9. Gick upp o fixade kaffe o tog en snabb cigg... sen skulle ungarna äta frukost.

Vi bestämde att vi skulle köra till Jans mamma med en lite blomma. Hon bjöd på kaffe o kaka.
Sen fick vi ett ryck o körde till Vellingeblomman o köpte nån blomma o en del krukor. På vägen därifrån stannade vi till vid Skansarna o satte oss på bryggan o njöt av solens strålar :)
Jan, Jenny o Lizette
Jan o jag kom oxå med på bild :)
Lizette o jag
Lizette försöker få Jenny att gå ut i vattnet....
Dagens bild 1 090531

Sen var det dag att fira pingstdagen, morsdag och Pontus födelsedag hemma hos mormor o Lasse :) Jimmy ville oxå vara med, så han kom... så för ovanlighetens skull, så hade jag alla mina barn samlade :) Och när Jocke o Jennifer kom, så hade även dom alla sina barn med :)

Dagens bild 2 090521

Jessica, Lizette, Jimmy, Pontus, Jenny och givetvis Agnes ;)
Jimmy o Pontus
Agnes o Lizette leker
Jimmy o Lizette
Dagens bild 3 090531
Mamma med 10 av sina barnbarn samlade.Lizette, Amina, Mio, Liam, Elliot, Mamma, Zalma, Jimmy, Pontus, Jessica, Jenny.
Amina o Lizette

Vi hade en jättetrevlig kväll med god smörgåstårta. När klockan närmade sig 20 så körde vi först o lämnade Jimmy i Bara hos Jocke, o sen vidare till Staffanstorp med Lizette. Nu har jag tvättat o diskat lite o ska bege mig mot sängen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229