En härlig dag!

Vaknade nästan en timme innan klockan skulle ringa, av en busig katt, som hittat nåt roligt att leka med. Så lika bra att gå upp, dricka kaffe och ta det lugnt.
Drog upp min virkning och började om.. denna gång med rätt storlek på virknålen 👍

Sen var det dags att åka till Jocke och Jennifer. Åkte härifrån 11.55 och var framme där 13.45. Först buss till Trelleborg C, tåg till Malmö C. Där hann jag med en Tomtelatte, innan jag tog bussen till Värnhem.. för att där ta bussen till Bara. Pust!!
Men jag hade så trevligt hemma hos dom.. Alesso är så underbar och Felicity är som en liten docka. Jag hade kunnat sitta med henne i famnen i timmar, om jag orkat ❤

Sen gick jag därifrån 15.40... tog bussen till Klågerup och sen bytte buss för att åka till Svedala. Återigen bussbyte och när jag kom till Trelleborg så var det 30 min tills bussen hem gick, så jag gick inom Supermarket och handlade några bananer och sköljmedel. Var hemma 17.40.

Det var jättekul att ses.. fattar egentligen inte varför vi ses så sällan.. så stort är ju inte avståndet. Vi får ändra på det!
Så nu har vi börjat att planera för att fira jul ihop. Att få med Tina med familj och även mamma och Lasse. Och fira hos Jocke och Jennifer, eftersom det är lättare för dom, som har småbarn.. och ett stort hus.
Jag hoppas att det blir verklighet av det.

Det var mysigt att träffa småttingarna, men skönt att jag inte kände nåt babysug utan bara sug att gosa bebis. Jag gosar gärna med andras bebisar. Och förhoppningsvis nångång i framtiden - med barnbarnen.

Nu ska jag snart kolla lite tv.. bli klar i tvättstugan och sen få äta nåt. Blir nog varma mackor i kväll igen. Det är helt klart underskattad mat. Det var vansinnigt gott igår kväll.

Denna tvättstuga alltså... Ena tvättmaskinen centrifugerar bara när den känner för det.. så en del av tvätten har jag fått lyfta över i den andre och centrifugera där. Och därmed inte fått tvätta så mycket som jag behövde. Och nu la torkskåpet av...Så när min tvättid är slut, så har jag dels en massa otvättad tvätt, dels en massa våt tvätt. Och jag hade tänkt tvätta i morgon kväll, såg att det var ledigt, men när jag nu kom ner, så hade nån varit och satt upp sig på den tiden.. Jag har mailat och smsat hyresvärden... men jag gissar vilt på att han är i Thailand.. Det behövs riktiga maskiner där, inte såna för hemmabruk.

Nej.. nu blir det mackor.. sen får jag lösa problemet med tvätten.
Natti

Gillar