...

Bilägare blir jag i morgon.. skrivit papperna i kväll... jag har bilen nu :)
Jag har varit o tränat i kväll... Gud, vad tråkigt det e... men ett nödvändigt ont om inte diskbråcket ska komma tillbaka.
Fikade hos Jan i kväll... Jenny sa att hon var lite trött, la sig på golvet framför tv´n o somnade på två röda sekunder. Jan hjälpte till sen o fick ner henne i bilen. Nu sover hon sött i sängen.

Just nu mår jag skit... ringt min läkare i dag o ska dit nästa vecka. Jag vet att jag e på väg att bli utbränd igen, så jag måste stoppa det innan det går så långt att jag måste vara sjukskriven.... det vill jag inte bli. Just nu e det väldigt väldigt mkt här hemma som sakta tar kål på mig. Och sen en del andra saker oxå... Senaste veckan har det enda positiva varit helgen hos Jan o att Jenny tog Baddaren.. men det uppväger inte allt det negativa. Och just nu går det ut över Jan emellanåt, fast han e totalt oskyldig. Men jag har bett om ursäkt!
Hade ett samtal med Uffe oxå idag om detta... Jag berättade en del redan en gång när jag jobbade över o vi kom på tu-man-hand.

Nu har vi äntligen fått vår diskmaskin.. efter 10 mån väntan :) Fast än så länge står den bara i vardagsrummet... hoppas den inte blir ståendes där lika länge *s* Han har lovat att komma o koppla in den i helgen. Hmm.. ska han inte fira påsk?!
  • 0 visningar

Gillar