Däckad...

Jag har legat däckad hela dagen av migränen. Först för ca två timmar sedan så började det lätta. Alltså, att bara ligga i sängen och inte kunna göra nåt är pest. Ligga lite på vänster sida, lite på höger. Kolla lite på mobilen, men blir ansträngt för ögonen.

Stannar hemma imorgon också, börjar lära mig att jag är helt slut dag 2. Och det rekommenderade MedHelp när jag dit 5.55 i morse. Och att jag behöver ta det lugnt och släppa tankarna på jobbet.
Jörgen ringde i förmiddags och frågade hur det var med mig och önskade mig glad påsk. Snällt av honom. Jag blev jätteglad! Han sa också att det inte var någon annan som brydde sig att jag inte var där. Men jag vet att Jan gjorde det, men så visste han också om att jag var sjuk. Och vad som antagligen orsakar mitt mående. Vilket gjorde att han strök sig från övertiden han satt upp sig på. Skönt med det stödet.

Nu har jag lyckats äta lite och ska snart sova. Har planerat lite inför påskafton med Lizettes pappa och Pontus. Pontus fixar köttbullar, Per potatis och jag ägg. Sen ska vi tillsammans fixa nåt gott till kaffet och där är vi inte helt överens. Men vi har några dagar kvar på oss att komma överens 😄

Natti 💕

  • 122 visningar
  • Nära Trelleborg Östersjögatan, Trelleborg

Gillar