Busschaufför...

Tydligen ska jag köra bussen på jobbet i morgon. Så glada mina passagerare kommer bli när jag meddelar dom att det är DANSBANDSMÅNDAG 😂😂 Alltså att vi ska lyssna på dansband 😉 För den som kör bussen bestämmer musiken 😁 Fullt så elak är jag (oftast) inte. Mest blir det radion som väljer musiken - dock INTE Din Gata... Den kanalen kan jag verkligen inte med!!

Idag har jag bakat bröd.

Grekiskt lantbröd. Tror det blev godkänt, för Jenny åt typ en halv limpa och då gillar hon inte ens bröd. Jag åt tyvärr innan det svalnat, så brödet sög åt sig allt smör. Blir nog bättre i morgon 😊

Kvällens middag blev Tikka Masala med ris, och med både naanbröd och papadumos. Gott, men inte så mycket smak i naanbrödet. Nästa gång ska jag se om jag kan köpa ett som är smaksatt.

Äntligen har vi kommit fram till hur inbjudan till studenten ska se ut. Ett kort är gjort, bara typ 13 kvar. Lägger in ut dem här, inte så kul för mottagarna. Nån överraskning kan dom ju få. Men vi är iaf nöjda.

Nu är det snart dags att sova. Ska upp 10 min tidigare i morgon så jag hinner fixa håret. Nu är ett nytvättat hår bara ett rufs 😂
Natti.

Gillar