Brum brum

Ojsan.. vad är det som står här..?

Jo, se en lånebil... ska ha den ett tag nu.. så skönt! Slippa tigga och be Jan om hjälp. Visst.. jag kanske åker med honom till Maxi ibland ändå.. men jag slipper bära grejorna från bussen, om jag planerat det väl och kört till bussen på morgonen. Annars ligger planeringen på att köra till Trelleborg en dag i veckan, och när jag sen kommer med bussen efter jobb, så kör jag och handlar.

När Jessica och jag hämtat bilen, så körde vi till Ikea och köpte 2 pkt doftljus och 3 plädar. Plädarna kostade bara 9 kr/st.
Nu har vi varit hemma ett bra tag... och jag tycker jag fått mycket gjort.. packat upp, burit in ved, tänt upp lite ljus och kaminen, diskat, hängt upp tvätt och startat en ny maskin.
Börjar även få lite hum om den knäppa värken jag har.. jag har antagligen hostat sönder nåt revben.. det är därför det gör så jäkla ont :( Det är ju på exakt samma ställe... gör ont när jag rör mig och när jag andas.. Men Citodon gör faktiskt bra nytta, om jag tar den på rätt sätt. Det har funkat jättebra idag, känns som det nu är jag som har kontroll över värken, i stället för att det är värken som har kontroll över mig :) Kanske kan jag nu sova ordentligt i natt! Och vaknar jag och har ont, så kan jag gå upp och ta en tablett, i stället för att bara försöka stå ut.

Hoppas jag får hjälp med parabolen i morgon... det är bara en finjustering som ska göras. I övrigt så har vi städdag, jag ska gjuta och tänkte ev byta gardiner här. Ja.. kanske t o m baka nån god kaka.

Gillar