Beställning

I förmiddags fick jag en beställning på fyra studentkort 🥰 Så nu har jag lite att klura på. Har nog inte material, men hinner köpa på mig innan de ska vara klara. Har ca 2 mån på mig.
Sen ikväll så fick jag beställning på tre andra kort, varav två redan var klara. Så nu har jag gjort det sista och kan leverera i morgon eller senare i veckan. Hälften av pengarna går till Djurägare utan gränser ❤️ Delvis för att stötta, delvis för att få kunder. De pengar som jag behåller, täcker upp materialkostnaden samt ger mig möjlighet att köpa lite nya stansar och stämplar.

Idsg hs jag lämnat tillbaka Lizettes pappas bil. Men på vägen dit så körde jag och grattade den här killen...

Nu är det förvisso ett gammalt kort, men deh är min brossa som fyllde 49 år idag. Kort hade jag skickat tidigare i veckan och det hade kommit fram.
Tog bara en snabb kopp kaffe och snackade en kort stund.
Gick även in till grannen, min vän Gith, och hämtade några papper som jag ska testa att måla på. Kul att träffa henne!! Hoppas vi snart kan pyssla ihop, när hon och hennes man blivit vaccinerade. Hon är grym på att göra kort och jag har mycket att lära av henne!

Ikväll är jag inte alls trött. Konstigt, men jag har kanske sovit i kapp det som jag behövde. En dag till som jag är ledig - skönt!!

  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer