Bara en helg...

Nu är det bara en helg kvar.. sen är det jobb som gäller igen. På gott och ont. Skönt att komma in i de vanliga rutinerna, men samtidigt så har jag ju vant mig vid att bara ta det lugnt.. slappna av.. sova ut.. sitta uppe halva nätterna. På måndag eftermiddag så kommer det antagligen kännas som jag inte varit därifrån i 4 veckor.. haha. Tur det snart är dags för ledighet igen. 7 september åker jag ju till Berlin med SRF som ledsagare. Ska bli kul, spännande och väldigt intressant. Ett stort tack till Fatmir som fixade detta åt mig 😊 Går det bra, så hoppas jag på att kunna följa med som ledsagare fler gånger.

Idag har Jessica och jag åkt det lilla Palmtåget.

​Även om hon är hemma och är dunderförkyld, så tyckte jag att hon behövde komma ut en sväng. 25 min stod tåget stilla vid Rådhustorget, så då passade vi på att gå in och handla mjölk. Det är faktiskt en riktigt trevlig runda och med en guide som pratar (inspelat) och vi får lära oss lite om Trelleborg som vi inte visste innan.

Sen åkte jag med Jan till Maxi och handlade det som jag glömt handla.. och som är billigare där. Så i morgon ska jag baka morotsbullar till jobbet nästa vecka. Tur Lillan har semester fortfarande och inte kan skälla på mig för att jag sabbar hennes diet 😉 När hon är tillbaka så ska det bli andra bullar 😃

Nu ska jag snart i säng.. i morgon är det tvättstugan som gäller och på söndag ska Jan och jag hitta på nåt. På kvällen blir det till att fixa matlåda till jobb och så.. ÅNGEST!!

  • 101 visningar

Gillar

Kommentarer