Backagården - dag 3

Dagen har faktiskt gått hyfsat fort. Väldigt intressant, men rätt krävande, då det är många lagar och paragrafer att hålla koll på.

Åkte in till Höör och köpte en tidning till mig och lite godis till Molly.

Magen har äntligen lugnat ner sig och jag kan t o m tycka det är gott med kaffe. Det har jag inte tyckt de andra dagarna.

Molly trivs. Hon har även fått gå ut en kort sväng i koppel. Och sitter gärna i fönstret och tittar efter mig när jag går 😻 När jag sen kommer tillbaka så är hon så kelen.

Jag börjar vänja mig vid att inte ha så mycket att se på tv och dåligt internet. Nästan så jag tycker det är tråkigt att jag bara har en kväll kvar här. Men samtidigt är det tråkigt att gå och lägga sig så tidigt för att jag är uttråkad. I natt vaknade jag vid 4 och var utsövd. Lyckades efter en timme somna om och sov till 7. För vad ska jag göra uppe redan kl 4?

Har köpt alldeles för mycket godis, men knappt ätit nåt. Inte sugen på kvällen. Men ska nog ta med lite att ha under dagen i morgon. Kanske även ska skriva att det godis jag har är ett rör Pringles, en påse bilar, ett litet Marabou och en påse Kinapuffar. Det finns folk som kan trycka i sig det på en kväll - för mig är det godis för en hel månad 😱
Däremot så blir det en banan och lite yoghurt innan jag lägger mig.


Molly samlar krafter för nattens bus. Hon har lekt för fullt ikväll - köpte en lite boll till henne idag. Ovant att se henne så.

Nu ska jag snart dra mig mot kudden. Skulle duscha ikväll, men väntar tills imorgon bitti efter frukosten.

  • 80 visningar
  • Nära Backagården, Höör

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229