Äntligen!!

Ikväll känner jag att jag faktiskt börjar må lite bättre. Näsan rinner förvisso för fullt, men jag har knappt hostat ikväll, så det ser jag som ett bra tecken. Kanske kan jag få sova ordentligt i natt. Hostan verkar dock hoppat över till Jessica 😞

Jag stannar hemma i morgon också och på onsdag blir det jobb. Känns som ett bra val. Vill ju vara så frisk som möjligt när jag börjar jobba igen, och inte smitta de andra. Det är bara onödigt!

Nu närmar det sig att Jenny ska söka in på gymnasiet. Vi pratar mycket om vilket program hon ska välja och det varierar från dag till dag vilket hon helst vill läsa. Dock är hon rätt bestämd med var hon vill jobba efteråt. Ska kolla upp när det är öppet hus på de olika skolorna, så vi kan åka dit och få veta mer.

Undras hur mycket jag gått ner denna veckan jag varit sjuk. Det är inte mycket som jag har ätit. Dels för att jag fått hostattacker så fort jag försökt äta, dels för att jag inte alls varit sugen på nåt. Jag hoppas det rättar till sig när jag börjar jobba igen. Matlåda för onsdagen ligger i frysen. Och delvis även den för torsdag. Tror att jag faktiskt kan passa på och göra några matlådor och frysa in i morgon.

Nej, nu ska jag snart i säng. Hoppas på en natt utan att behöva gå upp och ta hostmedicin, utan bara få sova ostört.

Natti 😴

  • 81 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar