Aktiv helg

Denna helgen har inte inneburit så mycket vila.
Igår gick jag upp tidigt - innan 8. Åkte och handlade frallor och annat. När jag kom hem tryckte jag i mig en fralla och sen blev jag hämtad av några från styrelsen i Hyresgästföreningen. Vi skulle till Netonnet i Arlöv och köpa en dator till föreningen. Jag hade fått hjälp av it-killen på jobbet att hitta en bra till den summa som vi kunde lägga.

Hemma igen så började jag på inbjudningskorten till studenten och sen på eftermiddagen åkte Jenny och jag till Malmö och fikade med Lizette på Espresso House. Mysigt ❤️
Jenny följde med Lizette hem och jag stannade till på Triangeln för att handla innan jag åkte hem. Tyvärr hade det varit spårspring, så det tåget jag skulle ta var så försenat att jag inte skulle hinna med bussen hem. Både bussar och tåg gick bara en gång i timmen. Så jag tog bussen till Malmö C och sen buss till Trelleborg därifrån. Hoppade av en hållplats tidigare och gick sista biten. Hemma vid 19.

Kollade på Let's Dance och pysslade lite mellan varven. Förutom inbjudningskorten, så hade jag lite andra kort som skulle göras.

Idag hade jag ett digitalt årsmöte kl 11, med föreningen Trelleborgen. Där blev jag invald i styrelsen. Troligtvis blir jag sekreterare, men det valet är inte gjort än. Men som sa det på mötet och jag har redan fått en del grejer jag behöver. En spännande utmaning!! Vad kan jag om vikingar? Inget! Däremot kan jag skriva protokoll.

När mötet var slut så åkte jag och handlade och sen fortsatte jag pyssla.
Vid 14 började jag tvätta och ca 15.15 kom en kollega och hämtade mig och så åkte vi till en kollega som varit sjukskriven i ett år pga prostatacancer. Vi hade samlat ihop till en liten överraskning, så han vet att vi inte glömt bort honom. Köpte lite öl och whiskey, alkoholfri öl, läsk, godis, chips, ostbågar och lite annat. Samt gjorde ett kort.

Han blev både överraskad och glad. Bjöd på kaffe och kaka, vi stannade där i ca en timme. Sen behövde jag gå hem och fortsätta tvätta. Och fortsätta med korten.

Middan blev spagetti och köttfärssås, vilket även får följa med i matlådan. Om jag sen äter det i morgon el på tisdag återstår att se. Beror på vad restaurangen serverar i morgon.

Tvätten är klar. Pysslat lite till, men inget jag kan lägga upp här än. Duschat men inte tvättat håret - det får jag göra i morgon.

Nu ska jag snart i säng.
Och trots att jag haft fullt upp i helgen, så gjorde min chef min helg i fredags och det lever jag på än 🥰 Tack chefen!!

Gillar