12 timmar och resfeber

Om drygt 12 timmar så går avfärden mot flygplatsen. Det mesta är packat, bara lite småsaker kvar. Och jag har såååån resfeber. För när jag rest nånstans, så har jag haft en annan vuxen att förlita mig på.. denna gången ska jag ju vara den vuxne... Ja, jag kommer klara det, men det är samtidigt lite skrämmande.

I eftermiddags var jag först hos mamma och fick hjälp med att göra fler hål i mitt skärp och låna en laddare till den gamle iphonen. Där bjöds det på kaffe. Sen var jag hos Inger och hämtade en dator, och där bjöds det på Mojito.

Nu ikväll har Pontus och Micke varit här. Pontus fick fixat med min gamle Samsung, så den kan Jenny ha nu ett tag. Han kollade även på "nya" datorn, då det inte funkar att ansluta till nätet trådlöst, men vad jag förstod så hittade han inte vad felet var. Får kolla närmare på det när jag kommer hem igen.

Nu är jag nyduschad och klar, men det lär ta några timmar för håret att torka, så jag får lägga mig med vått hår och ägna lite längre tid åt att platta det i morgon. Blir till att gå upp lite extra tidigt i morgon. Måste se till att äta en rejäl frukost också, så vi förhoppningsvis står oss tills vi kommit fram till hotellet. 

Gillar