Att gå fotoprogrammet på gymnasiet har sina fördelar. Idag efter skolan stannade Sara och jag kvar i stan och fotade jättefina höstbilder! Vi tog bussen från skolan till Humlegården och fotade runt om i hela parken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Som ni kanske såg på bilderna innan så har jag varit barnvakt åt mina kusiner i helgen. Hur gosigt som helst. Direkt när vi kom dit så fick jag ett ”kuvert” med mitt namn och en hund på, som Maja gjort alldeles själv, och i kuvertet fanns en teckning som hon ritat. Blir alltid lika varm i hjärtat när jag får teckningar av barn.

Under dagen har vi ritat, bakat, myst och busat. Och självklart fanns det lite tid över till en kinderäggs jakt mitt i allt pysslande. Dagen blev mer än lyckad.

Likes

Comments

Efter en seg fredag i skolan är det äntligen helg. Trots ledigheten sitter jag här och dricker te och pluggar. Eftersom jag börjat fokusera på att ta körkort nu så har jag missat en del i skolan som jag planerar att ta igen nu i helgen. På tal om körningen så går det väldigt bra tycker jag. Och det känns som att det inte är så långt kvar!

Likes

Comments

Fashion Fashion FASHION!

Förra veckan släpptes Biebers merch på H&M och direkt när jag såg de röda byxorna visste jag att jag var tvungen att ha dem. Den röda matchande hoodien köpte jag också!

Likes

Comments

En kopp te, myskläder, halstabletter, näsdukar och filtar. Ja, ungefär så ser min dag ut idag. Hela den här veckan har jag varit sjuk till och från men just nu är jag verkligen otroligt förkyld och orkar knappt resa mig upp.

Men men, nu ska jag kolla på någon film och ta det lugnt! Byeee

Likes

Comments

"Tja tja bloggen"

Just nu sitter jag och Sara på Gröna Lund och väntar på bättre tider. Eller med andra ord Magnus Uggla. Igår var vi också här, men inte för Uggla då utan för 5 Seconds of summer. Vi åkte in efter skolan som slutade vid 14:10 och direkt när vi kom in på Grönans område så gick vi runt och kollade vilka femkamp-spel vi senare skulle köra. Vi spelade kort, åt nachos och sedan var det dags för femkampen innan konsertens start. Femkampen blev till en sjukamp och jag vann 5 av 7 grenar.

Konserten drog igång strax efter klockan 20 och inte långt efter det stod jag med kameran i handen. Vi förflyttade oss under konserten till 4 olika plaster i publikhavet för att fånga alla olika sorters vinklar, vilket jag gjorde. Otroligt nöjd över de flesta bilder jag tog.

Som vanligt finns det fler bilder på min Instagram "PhotobyKicki" in och kika vet ja! En nyhet för den här gången är att jag skaffat mig ett Twitterkonto(med samma användarnamn). Där jag kommer att publicera lite fler bilder än vad jag kommer att göra på min Instagram. För att komma dit klicka här.

Likes

Comments

Kl är 02:47 och jag har precis redigerat och publicerat en del bilder på min "foto-instagram". Som går under namnet "PhotobyKicki". Varför jag gör detta mitt i natten är för att jag kom hem från Rockbjörnen för ungefär 3,5 timmar sedan... och ville bara redigera några bilder så att jag kunde publicera dem! Här nedan kommer ett litet sneak-peak, men glöm inte att följa mig för att se mer.

Likes

Comments

Idag tatuerade jag och Matilda oss för första gången någonsin! Och jag kunde inte ha blivit mer nöjd. Jag gjorde nämligen en ros på sidan av handleden/underarmen. And I LOVE it! Matilda däremot gjorde ett hjärta vid sidan av bröstet och skrev "big" på insidan av stortån. Tror att hon blev rätt nöjd hon med faktiskt. ;)

Likes

Comments