Header

Blog

Hey Guys!

Efter en mindre pause fra bloggen er jeg nu tilbage!
Der har været fuld fart over feltet med skoleophold, eksamener, praktik og forberedelse af svendeprøve modeller.
Jeg føler først nu, at der er 100% overskud til, at skrive hvad jeg render og knokler med!

Jeg nærmer mig langsomt ende destination for min uddannelse - 4 år er gået, og nu er det tid til at kæmpe det sidste ud af bukserne! De fleste svendeprøve modeller er fundet, der er blevet trænet, trænet og trænet - og så trænet lidt mere - så jeg kan klippe modellerne ud og ind i søvne :D Mit hovedforløb 4 endte ud med et karakter gennemsnit på 9,6, svendeprøveteorien blev bestået med et 12 tal, så jeg er meget tilfreds med indsatsen!
Nu er der kun 2 specialle fag tilbage og 1 hovedforløb; OG SÅ GÅR DET ALTSÅ BARE LØS!

Selvfølgelig kommer min blog til at handle lidt meget om min sidste tid som Frisørelev, da det er det her, jeg har kæmpet så længe for og været så meget igennem for at blive "rigtig" frisør.
Så bær lige over med spammet😜

Kondiskoene er blevet støvet af herhjemme - efter en lille pause.
Jeg havde lidt glemt, hvor rart det var bare at løbe ude i naturen og føle sig fri - men I kender vel selv det, når man er igang med en masse ting, så er overskuddet der ikke rigtigt lige til fitness eller løbeturen.

Om en måneds tid smutter Willads og jeg til Marmaris, Tyrkiet og jeg vil gerne stå lige så skarpt som sidste år. Så målet lige nu er at få en lavere fedt procent, og dyrke en masse kondition!

So let's get down to business!

         Jeg håber, at alle derude har det godt - og nyder de solstråler, som nu ENDELIG er kommet til Danmark.                    Vi må håbe, at det bliver ved sådanne her resten af sommeren!

Hakuna Matata, Christine

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg ramte min egen personlige bund HÅRDT i 2015!
Jeg havde en lorte læreplads, var usikker på mig selv, og spiste hele tiden for at få ''selvtilliden op igen''. Tvært imod gjorde det så bare, at jeg tog mere og mere på, og jeg havde givet fuldstændig slip på mig selv. Heldigvis stoppede jeg, i den salon jeg var i, og kunne endelig komme videre med mit liv!

Jeg besluttede mig for at komme under de 80kg.

Nu var det tid til forandring!

Jeg droppede det daglige indtag af cola, kastede sukkeret ud af vinduet og begyndte at dyrke motion.
Kosten ændrede jeg fuldstændig ved at spise mere grønt og få mere af de gode sunde råvarer, frem for pizzamanden på hjørnet. (;

Det er altid svært at ændre ens livstil, men når man først kommer igang, og er inde i det, så føltes det som en lille personlig sejr. Der er en masse videoer og billeder af folk på de sociale medier, som gav mig rigtig meget inspiration til at komme igang.

Hvis de kunne så kunne jeg kraftedme også!

Og ja det er da altid nemmere sagt end gjort, men i sidste ende kæmper du for dig selv og din krop!


I dag, halvandet år efter, står jeg 15 kilo lettere og energi niveauet er højere end nogensinde.

Jeg har langt mere overskud, når jeg kommer hjem fra skole, og jeg falder ikke i søvn på sofaen som jeg gjorde før. Selv mine veninder og min kæreste har bemærket, at jeg har langt mere energi, end jeg havde før.

Så sæt dig evt ned og lav en madplan; det her må jeg spise, og det her må jeg ikke spise.
Kan varmt anbefalde Pinterest! - til jer der ikke kender det, så kan man finde en masse inspiration til alt fra herre og kvinde mode, fitness, rejser og en masse lækre opskrifter på mad.

Tjek eventuelt min Pinterest profil, hvor jeg har fundet noget jeg syntes er lækkert
​https://dk.pinterest.com/Christine3400/healthy-food/

Så lad være med at kaste undskyldninger afsted, det handler om at give sig tid til det!

Se at kom i gang. Nu er der kun 3 måneder til sommer!


Hakuna Matata, Christine


Likes

Comments

Blog

Weekenden startede ud med en dejlig dobbeltdate med Maria og Malte, hvor vi tog i Imperial på Vesterport for at se Beauty and the beast. Ugen har været lang, så det var rart endelig at komme ud og få et lille ''break'' fra hverdagen, selvom det kun var for en aften.

Jeg er jo stor Disney fan, så jeg havde ret høje forventninger til filmen, og selvom jeg var ret skeptisk over Emma Watson skulle spille Belle, følte jeg nu at hun nailede den ret godt i filmen. Der var lidt meget opera med, som jeg personligt syntes blev for meget i starten, men det er jo en smagsag.

Jeg syntes at filmen har fortjent 4 roser ud af 4

🌹 🌹 🌹🌹

Da jeg syntes at de kom godt hele vejen rundt, og man kom lidt dybere ned i Belle og Udyrets fortid. Hvilket jeg fandt meget interessant i forhold til man finder ud af, hvorfor Belle's mor ikke var der. De bevarede også mange ting fra den oprindelige udgave, som jeg helt klart syntes er et stort plus.

Bagefter tog vi hen på Guldhornene hvor vi fik os et par øl, da vi jo selvfølgelig skulle fejre St. Patricks day.
Vi tog derefter videre på Da Vinci hvor vi endte med at have en fest og dansede en masse, vi kom hjem kl.05:00. Så lørdagen stod i tømmermændenes tegn, hvor vi bare slappede af og ømmede os over os selv.
Dobbeltdating var helt klart en succes, så der er ingen tvivl om at det skal gøres igen snart!

Nu vil vi nyde resten af søndagen, efter besøg fra Mor og paps, som kom forbi og fik en lille studsning😜

Hakuna Matata
Christine

Likes

Comments

Beklager at jeg ikke fik skrevet i går på bloggen som lovet.


Der skete desværre det, at min far pludselig tirsdag blev indlagt med en blodprop i hjertet. Så det var lidt af en mavepuster at få det afvide. Han er okay efter omstændighederne, og bliver nusset om på hospitalet, hvor de holder øje med ham nu 24/7. Så jeg ved at han er i de bedste hænder, <3

På den lidt lykkeligere front fik jeg i dag karakterer for min endelige teoretiske svendeprøve.
Jeg var til eksamen i mandags, og har ventet spændt på min karakter-​ i dag fik jeg det endelige svar; og jeg fik 12!!

Nu mangler jeg bare den praktiske svendeprøve, som starter om præcis 8 måneder. Der skal knokles hårdt igennem det næste halve års tid, så jeg er helt klar til den afgørende eksamen.


...... Jeg HAR besluttet mig for en make-up skole......

Jeg er kommet frem til, at jeg gerne vil starte på Nicci Welsh make-up academy.
Det virker som det bedste valg for mig, og jeg glæder mig helt sindsygt til at starte!

Jeg tager den fordi jeg gerne vil opnå et professionelt niveau med mit arbejde - dertil tror jeg, at Nicci Welsh passer bedst til mig.

Tak til alle jer der har sendt en lykønskning på min vej i dag, og ønsket min far i bedring.

Hakuna Matata, Christine


Likes

Comments

Intro

Som mange af jer ved, har jeg leget med tanken om, at tage make-up artist uddannelsen efter jeg er færdig udlært frisør.

Det vil give mig en lang række muligheder, som jeg ikke vil kunne få som "bare" frisør. Desuden vil det give mig muligheden for, at arbejde som freelancer til fx bryllupper og fotoshoots.

Mit valg står mellem Nicci Welsh Makeup Academy og Sine Ginsborg Make-up School. Der er en lille forskel i pris, og indholdet må i grove træk siges, at være det samme.

Nicci Welsh Makeup Academy koster 45.000,- kr for 8 uger, og ligger på Frederiksberg. Det må siges, at være det mere "flashy" navn af de to skoler. For mig virker Dette som det mere prominente navn af de to, og det virker desuden som om, at man bliver stillet bedre internationalt med Nicci på CV'et.

Sine Ginsborg Make-up School koster 50.000,- kr for 6 uger, og ligger i indre København. Det virker som den skole, der bedst hjælper sine elever videre efter eksamen. Sine har skabt et navn for sig selv primært i Skandinavien, og har et imponerende portfolio. Ud af de to virker Sine som den, som tager bedst hånd om sine elever.

Jeg har besøgt begge skoler, og har fået en fremvisning på begge. Hos Sine Ginsborg blev jeg enda vist rundt af Sine selv, hvilket var et dejligt personligt touch. Begge skoler var indbydende, og jeg kunne sagtens se mig selv arbejde der.

Det er rigtig mange penge, som der skal ligges i det, og må ærligt indrømme at jeg er lidt bange for, at jeg tager det forkerte valg. Jeg vil gerne være 100% sikker på at jeg vælger den skole jeg får mest ud af.

Næste oplæg bliver lagt op på tirsdag, hvor jeg (forhåbentlig) har besluttet mig for hvilken skole jeg vil gå på.


Hakuna Matata. Christine


Likes

Comments

Intro

Jamen så er vi ligesom igang, jeg er glad for, at I vil følge med.

I noget tid har jeg leget med tanken om at blogge, men jeg har altid holdt mig selv lidt tilbage.

Jeg syntes det har været svært at gå i gang med at blogge, da det virkede som en stor udfordring, at jeg skulle til at udtrykke mig med ord. Fremfor billeder, som jeg er vant til fra Instagram.

Imorges gik det så løs, og jeg har brugt hele dagen på at redigere og gøre det så lækkert som muligt.

Der er mange ting jeg skal sætte mig ind i, men jeg synes det virker som en spændende proces.

Mit næste indlæg kommer til handle om mit valg af makeup-artist skole, og hvilke overvejelser jeg har gjort mig.

Likes

Comments

Intro

Hello from the darkside.

Mit navn er Christine, jeg er 22 år gammel og i efteråret 2017 er jeg færdigudlært frisør. Jeg bor på Amager i København sammen med min kæreste, som jeg har været sammen med i 5 år.

Her på bloggen vil jeg illustrere og vise mit arbejde. Det bliver en blanding af diverse fotoshoots og praksis arbejde, imens jeg nærmer mig min svendeprøve i november.

Det meste af mit arbejde lægger jeg sideløbende op på min Instagram profil, som i kan finde under - ChristineStefania.

Jeg håber at i vil følge med på min blog, og finder det interessant at følge med i.

Vi ses (;


Likes

Comments