My Travel Stories:

Trattoria Vecchia ~ Rom
Jag hade gjort lite research inför vårt besök i Rom, och speciellt när det gällde matställen. Just den kulinariska upplevelsen under en resa är extra viktig för mig. Jag älskar ju som sagt mat och det värsta jag vet är att betala mycket pengar för mat som inte håller god kvalitet. Jag kom av en händelse in på det här inlägget, som skrivits av en tjej som tidigare bott i Rom, och eftersom att det låg ganska nära vårt hotell så bestämde vi oss för att prova Trattoria Vecchia Roma en av kvällarna.

Vi kom dit ganska sent och det var riktigt mycket folk. Ni vet stimmigt, högljutt och kypare som sprang till höger och vänster. Jag tror jag var en av få blondiner i den stora källarlokalen, haha. Vilket bådade gott, för det bästa är ju att få uppleva det äkta inhemska och inte turisthaken som serverar turistanpassade rätter med lika turistanpassade priser. Vi drack gott billigt vin (vi snackar typ 4 euro för en liten bringare som rymde 2 glas), åt varsin billig pizza och var otroligt tacksamma över att ha haft sådan tur med maten under vår helg i Rom.

Så om du vill uppleva äkta italiensk mat och inte bryr dig så mycket om att det ska vara fancy, så rekommenderas den här restaurangen varmt. Läs gärna Johannas inlägg som jag länkat till för jag tyckte att hon beskrev det bra och även tipsade om deras signaturrätt, som jag gärna provar under nästa besök i Rom.
Gillar

Kommentarer

Frida,
Mysigt, den pizzan såg ju helt gudomlig ut dessutom!
fridasfriday.com
Den var riktigt god 😉
christineiparis.blogg.se
JUNITJEJ,
Pizzan ser jättegod ut!
www.junitjejen.se
Cassandra,
Jag har varit i Rom en gång tidigare och tyckte verkligen om staden!
www.nouw.com/cassandra
Emelie,
Åh, italiensk pizza! <3 Fint att du delar med dig av tips!
sockerskrin.blogspot.se
teruko,
Läckra foton! (Hoppas du mår bra! Tyst här några dagar...)
None
Allt är ok. Jag har bara tagit en välbehövlig paus, men är snart tillbaka 😊 Tack för omtanken.
christineiparis.blogg.se
Ja det är ju så gott! De rien ma belle, det gör jag så gärna 😊
christineiparis.blogg.se
Den var riktigt god! 😊
christineiparis.blogg.se