My Travel Stories:

Hotel Alpi - Rom

Under vistelsen i Rom bodde vi på ett gulligt boutique-hotel som heter Hotel Alpi. Det fyrstjärniga hotellet ligger en kort promenad från Termini på en sidogata.
Jag var lite besviken på frukosten faktiskt, men det är nog för att jag bott på så många hotell med helt fantastiska frukostar. Jag har liksom blivit lite bortskämd där, hehe. Å ena sidan var frukosten riktigt bra med färsk frukt och nybakt bröd, å andra sidan drog den halvt råa baconen som badade i flott ner betyget lite. Jag dömer oftast hotellet just efter frukosten. Särskilt äggröran och baconen, det är ju det som är viktigast. Men utöver det god frukost, särskilt brödet och den färskpressade apelsinjuicen. Rummen var fina och städningen var det inget fel på.

Dessutom skulle jag snarare sätta fem stjärnor på personalen och servicen. De var alla så otroligt tillmötesgående, charmiga och hjälpsamma. Vi fick som sagt byta rum utan problem, air conditionen sattes på när vi påpekade att det var varmt på rummet och de gav ett väldigt familjärt intryck. Även fast vi bara bodde där fyra nätter så kände vi oss nästan lite som stammisar.

Gillar

Kommentarer

Angela,
Känner i gen mig på de där med frukost hahah. Jag och min man har också bott på många hotell. Och ja man blir riktigt bortskämd haha 😉
angelasand.blogg.se
Hehe, så sant 😊
christineiparis.blogg.se