My Travel Stories:

CopenhagenI fredags följde jag med Louise och hennes kompis Kat till Köpenhamn där vi strosade runt i mysiga kvarter, åt lunch på Papirøen, drack en Aperol Spritz på Kayak Bar och slutligen hamnade på en riktigt god fiskrestaurang i Kødbyen. Jag hade egentligen inte råd att åka över till Köpenhamn just nu men en kompis som jobbar på andra sidan sundet var ledig på grund av klämdagen och lånade ut sitt pendlarkort till mig. Tack Tobias! Vädret var helt fantastiskt och jag mådde så himla bra hela dagen. Sådär härligt avslappnad och tillfreds med livet som man blir av att tillbringa en varm och solig dag med två personer som ger en massa energi.

Idag är det inte lika fint väder. Malmö är täckt av grå moln och det ryktas om regn. Jag funderar på att städa och baka idag. Jag har sagt det i flera dagar att jag ska städa, haha! Jag hatar att städa och hittar alltid på en massa ursäkter till att inte göra det, men nu börjar det bli kritiskt. Jag bar ner lite grejer igår från förrådet som jag behöver så de kanske jag ska lägga på sin plats. Jag kanske tar städningen senare och drar ut en sväng i den friska luften först. Det fina med Sverige denna tiden på året är att det är ljust till sent så det går faktiskt att städa på kvällen också, hehe.

Gillar

Kommentarer

Dryden,
Köpenhamn är nice, även om jag bara varit där korta svängar och en kväll åt gången innan jag lämnat stan morgonen efter. Fick lite mersmak av att se bilderna här nu, men det kanske beror mest på att det är grått här i Östersund med svinkalla nordvästanvindar och 5 "plusgrader". Jaja, det snöar ju inte i alla fall (för det ska det göra på söndag, jag menar, det är ju ändå juni då).
www.dryden.se
christinestories
,
Ja sådant kan ju locka fram längtan! Snö? NU?! Yikes! Var vid gott mod broder typ sommaren kommer snart tillbaka (får vi hoppas!). Trevlig helg!