Header

I helgen åkte jag, Jonathan och pappa till Oslo för att hälsa på Robin som nu mera bor där. Vi mötte även upp mamma och Anders där fast de var redan i stan sen innan eftersom de har turistat runt i andra delar av Norge dagarna innan. Vi har haft det jättemysigt i det härliga vädret och kul även fast jag blev förkyld mitt i allt och trots att vi alla Söderbergare har väldigt olika åsikter fast med lika envis vilja.

Första dagen gick jag och Jonathan runt på stan och sedan träffade vi mamma och Anders och besökte Operahuset och WOW vad fint det var! Har tyvärr inga bilder på byggnaden men här är i alla fall några turistbilder på oss. Pappa och Robin snickrade i lägenheten och kunde tyvärr inte hänga med oss.

Lördag kväll åt vi middag vid en restaurang nära slottet. Vi alla tog italienska pizzor och dem var to die for. Koseligt <3

Efter två dagar fullt av snickrande i lägenheten så ville Robin och pappa ut och andas frisk luft. Då packade vi picknicfilten och chipsen och tog oss till Sofienbergparken. Där låg vi ända tills den blåa himlen blev grå och droppar började trilla ned från den.

Idag åkte jag och min fina pojk hem vid åtta-tiden eftersom han skulle börja jobba vid tre. Skönt att vara hemma och ta det lugnt men imorgon väntas jobb, vilket det även gör i tre veckor framöver. ((KÄMPA))

PÖSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments