Folk som känner mig vet att jag oftast går runt i ganska tunna jackor oavsett årstid och denna vinter har ändå vart ganska kall..det har resulterat med förkylning efter förkylning för mig så då hittade min pojkvän en sjukt snygg jacka till mig på alla hjärtans dag! Det är såååå mjuk och så fräsch, I love it! Jackan är förresten från märket Geograpichal Norway och priset på denna skönhet var 2490:-

För övrigt har min vecka med min pojkvän vart helt underbar och jag skulle vilja stanna här i all evighet. Just nu så sitter vi och spelar tillsammans och det har vi gjort verkligen hela lovet vilket jag älskar...så roligt att ta över hans hobby ett tag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bara jag som får rysningar av denna video? Jag känner mig helt empowered av dessa kvinnor, stora förebilder!

Likes

Comments

Idag så åker jag till Stockholm för att spendera mitt allra sista sportlov med min älskling. Ska verkligen bli super mysigt.
Sitter just nu på espresso house på centralen då mitt tåg är försenat pga bombhoten som var igår så det blir att bara vänta ut tiden med mat tills det går. Guess what? Jag köpte ju såklart en bagel as usual men Vafan, dem är ju så sjukt goda!!

Idag när jag väl kommer till Sthlm händer inte så mycket men ikväll ska vi dock bada lite jacuzzi med pojkvännens polare. Ska blir hur mysigt som helst men dem ska ju dricka öl och mitt alternativ kommer förmodligen bli Cola eller något då jag inte alls vill dricka alkohol! Men utöver dagens planer kommer veckan bli sjukt lugn, vi ska nog bara vara hemma med varandra hela lovet.

Likes

Comments

Jag har inte bloggat nu på ett tag och har haft väldigt dålig uppdatering här för övrigt och jag har nu tänkt att berätta varför. Detta kommer också att resultera med att ni kommer kunna läsa om nästan hela min livshistoria!

Jag föddes den 2 januari klockan 16:36 i en sal på östra sjukhuset i Göteborg. Jag bodde mina 4 första år med min mamma och 2 bröder i Askim och därifrån har jag inga direkta minnen förutom att jag utsattes för ett åskoväder som gör att jag har väldigt svårt för åska och höga smällar i allmänhet. Sommaren jag hade fyllt 4 år kom min pappa och tog mig och min lillebror och flyttade till en liten ort i Östergötland som heter Finspång (varför behövs ej tas upp). Vi bodde där i ca 2 år innan vi flyttade tillbaka till Göteborg igen, väl i Göteborg skaffade jag nya vänner och allt var så bra men pappa fick det väldigt svårt med jobb och att vara ensamstående pappa och då kom socialen in och hjälpte oss vardagligen med hemhjälp. För min lillebror var det extra svårt och jag fick hjälp till väldigt mycket hemma, vill också tillägga att jag var 8-9 år vid denna tiden, men jag hjälpte såklart gärna till!
Några månader gick och pappa började må rätt dåligt så han sökte upp läkare för att kolla vad som hände i hans kropp, det visade sig att han hade fått cancer. Han inledde behandling och var in och ut på sjukhuset, vid det här laget hade han också träffat en kvinna som han bestämde sig för att resa iväg med för att njuta av sitt liv. Förlovning skedde och han var så oerhört lycklig när han kom tillbaka...klart hans cancer hade blivit värre då. Det hade spridit sig och det gjorde att han var tvungen att stanna på sjukhuset. I mars 2008 lämnade pappa oss och som ni kan förstå så var jag sjukt ledsen, men jag valde att trycka bort mina känslor och försökte leva ett glatt liv...och då var jag 10 år!!!!

Vi fick flytta till en fosterfamilj, alltså både jag och min lillebror. Jag bodde där i 8 år och allt var jätte bra...tills jag började bli min egna person. Jag mådde inte så bra i den familjen till slut och vi hamnade alltid i tjafs med varandra och visst sånt händer men jag mådde inte alls bra av detta. Allting började komma ifatt mig och i mars 2016 så utvecklade jag något som heter panikångest. Jag flyttade därifrån och våren mådde jag väldigt dåligt pga detta. Kunde inte komma över hur dåligt det kändes för mig och min panikångest blev värre. För att må bättre valde jag att vara egoistisk så jag spenderade en hel månad med min pojkvän i somras och han har vart den som har hjälpt mig att dämpa denna panikångest!!
Sedan började skolan och jag tyckte för en gångs skull att det skulle bli skönt att få träffa alla igen men Gud vad jag hade fel! Har aldrig i hela mitt liv känt mig så utanför som jag gör just nu...och vad har detta resulterat med? Jo att min panikångest har kommit tillbaka. Så fort jag kommer hem försvinner den.
Den existerar inte ens när jag är med min pojkvän och vi tjafsar...utan den finns bara i skolan! Så att jag ska studenten kommer bli väldigt skönt som ni förstår. Ska flytta och börja om på nytt och bara lämna all skit bakom mig.

Jag har alltså suttit och tänkt på detta dem senaste dagarna och därför har jag ej bloggat. Jag har behövt lite egentid med min pojkvän och mig själv.

Men nu ska jag försöka hålla igång igen och faktiskt uppdatera er dagligen! Och förlåt för ett super känsligt och privat inlägg men kände att jag behövde dela med mig av mina känslor och bara skriva av mig! Hoppas ni alla får en fantastisk dag❤️

Likes

Comments

Just i denna stund sitter jag på tåget mot Stockholm för att spendera helgen med min pojkvän. Tanken var att jag faktiskt inte skulle upp i helgen alls men eftersom hans pappa har bjudit med mig på musikal på söndag så valde jag att åka upp och spendera helgen med dem. Ser fram emot detta så mycket och dessutom ska jag ju upp till Stockholm redan nästa vecka igen! Då är det sportlov och jag spenderar det hellre med min pojkvän än att sitta i tråkiga Göteborg.

När jag väl kommer fram till Stockholm så ska jag möta upp pojkvännen och efter det ska vi dra till ett ställe som heter Hellströms. Ska sitta där i några timmar med pojkvännen och hans kompisar och käka lite samt tjöta. Kommer bli hur trevligt som helst. Sedan vill jag bara hem och mysa resten av kvällen.

Likes

Comments

I maj är treornas bal, alltså min och såklart ska jag ta med min pojkvän. Ser så fram emot detta då balen ändå vart en dröm för mig sedan jag gick i 8an. Jag har kollat runt lite efter klänningar och jag hittade en som vart perfekt, nu har jag ändrat helt dock. Har kollat runt på en sida som heter Peppermayo.com och deras klänningar är så himla fina!!!! Är väldigt fast på den nude färgade men resten är också så himla fina.

Vilken tycker ni jag ska ta?

Likes

Comments

När jag var på ambassadörskväll på skolan förra veckan fick vi alla varsin biobiljett och idag så valde jag att använda den. Jag och min storebror valde att se Arrival, så sjukt bra film. Det är en film som gör en ganska mindfuckad men man blir tillslut helt blown away!! Åååh den var så bra och det trodde jag faktiskt inte att den skulle vara. Är nöjd med dagen och speciellt bion faktiskt...den filmen var verkligen helt amazing!
Nu ska jag ta och äta innan jag pluggar en stund, behöver sova också❤️ nattiiiii🙌🏻

Likes

Comments