starten på slutten. eller starten på begynnelsen. det er opp til deg. egentlig. i dag er det starten på slutten. i morgen kan det hende jeg lar det hele være starten på en begynnelse. men det vet jeg ikke før i morgen. jeg er én person nå, og en person i morgen. ferdig med den saken. orker ikke gjøre meg opp en mening. allerede i dag. i dag har jeg gjort nok.

alt jeg har gjort i dag. jo jeg våknet. den minste jenta mi var her. vi hadde det koselig. jeg lå i sprinkelsengen med henne, snek meg oppi. la meg ved siden av. hun smilte, mens hun kikket meg inn i øynene. tok hånden sin sakte mot meg for å kose. jeg elske..... sa jeg rett før hun røsket tak i håret mitt. klora, og slo meg. voldsomt til oppførsel, tenkte jeg. ble lei meg såklart, hva faen har jeg gjort egentlig. for å fortjene dette. ler litt inni meg. hun er jo bare et barn. jeg lot det gå. 

etterhvert dro hun. jeg skulle både jogge, og vaske. jeg har ikke gjort noen av delene. sola tok knekken på meg. så enkelt er det. jeg er av dem som ikke tåler sol, så jeg la meg i senga. og funderte over hvorfor livet har blitt som det har blitt. hvorfor jeg ikke har bytta sengetøy. hvorfor jeg lar meg fange. i mitt eget hode. av mønstre jeg skaper meg. idéer om hvordan ting er. i mitt hode. kanskje jeg skulle starte en blogg. som er ekte. for en gangs skyld. 

og her er jeg. med ti uskrevne blogger. ti uferdige prosjekter. papirsøpla er full av dritskrevne tekster. boka jeg skulle skrive i fjor, begynte jeg på. full og jævlig. kasta den i søpla. men nå er jeg her igjen altså. denne gangen har jeg ikke laget et univers. denne gangen er det hele bare en enkel sugen tekst. sånn får det bare være. om noen år ler jeg sikkert. av det hele.

nå får jeg vel jogge. ​ ja, nå er det faenmeg på tid å jogge. burde nok laget en snapstory. men jeg er vel kanskje ikke helt der. i dag. snap for meg, er et sted jeg ler. i dag ler jeg ikke så mye. ikke fordi jeg er trist. kanskje jeg er litt trist, men mest fordi jeg ikke gidder. jeg har vondt i hodet. er svimmel. vil egentlig bare sove. kanskje jeg skal droppe hele joggen også. la mannen som sitter og venter på joggesnap, sitte og vente. til evig tid. på en joggesnap som aldri kommer. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments