Så var det höst igen...

Greta, Veterinär och studier, Familj och vänner

Helt plötsligt var det höst igen. Odlingarna är ihoppackade för i år, och massa svamp har plockats. Kylan har kommit och gått men snart tror jag den hittar till Knivsta ordentligt också.
3 tentor avklarade hittills och några stycken kvar innan julledighet.

Hösten har varit tung och grå men sommaren var härlig. Bland annat innehöll den en halv-fin sittning på Stutis, en halv-regnig, blåsig men mysig midsommarafton i sällskap av massa fina vänner, och ett sommarbröllop ute på Värmdö. Många fina minnen!


Resten av tiden spenderades med att jobba på mitt allra första riktiga sommarjobb på DjurAkuten i Stockholm som djurvårdare nivå 2. Mycket lärorikt och riktigt roligt, jag känner mer och mer att jag är på precis rätt spår, så skön magkänsla. Har nu fått prova på medicinering, lägga kanyl, ge dropp, injektioner både under huden och i musklerna. Även varit på röntgen vilket jag tycker var väldigt spännande!

Trots höstmörkret börjar man tänka på sommaren så smått. Bl.a. planera in lite besök från Norge och även fundera på nästa års sommarjobb. Jag trivdes riktigt bra i somras på Djuris så ska söka mig dit igen tänkte jag.

Tänkte att detta inte skulle bli ett allt för långt och trist inlägg men måste få uppdatera er om mitt senaste tillskott. I augusti hämtade jag hem den här vackra damen - Sunny Hill’s Grand Suprime (felstavad i stamtavlan), kallad Greta till vardags. Beslutade mig hyfsat snabbt för kastrering och hon har återhämtat sig snabbt. Vi har fått en jättefin kontakt och en välfungerande vardag tillsammans - även börjat en allmänlydnadskurs för att förstå varandra ännu bättre. Kul! Jag har ju sådan tur att jag kan ha med henne till skolan om dagarna. Lyckliga mig som fick dig ❤️

För två veckor sedan firade jag också min 22-årsdag i Danderyd, tacksam för uppvaktningen av alla fina vänner! Insåg dock att jag inte åt någon tårta, det var lite typiskt trist. Får bli en annan gång.


Nu är det söndag eftermiddag, regnet faller fortfarande ned så det känns som en perfekt bakdag - blir lite lussebullar tänkte jag.

Kram

Gillar

Kommentarer