Pluggfri helg

Vardagligt, Veterinär och studier

Hej!
Äntligen är tentaveckan över. Hade histologitenta (mikroskopering) i måndags som jag klarade så det var skönt att få den undanstökad. I torsdags hade jag sedan två tentor, en på urogenitalorgan och sen en på digestion. Hoppas och tror kanske att det gick vägen så förhoppningsvis blir det ingen omtenta på dem i augusti. Nu är det bara att köra på, har två tentor och 4 veckor av studier kvar innan sommaren.


Direkt efter tentan i torsdags gick jag ut med ”min” hund Elsa på skolan, blev en ”lära-känna-promenad”. Har nämligen blivit tilldelad en vovve som jag ska träna och socialisera lite i skolan. Hon är en 2-årig beagle som bor på SLU. Vi ska öva lite lydnad, kontaktövningar och hantering. Kravlöst, roligt och utmanande - känns helt perfekt just nu.

Igår hade vi också sista getövningen. Killingarna har växt till sig ordentligt nu och några är till och med lite överviktiga för att de dricker så mycket mjölk... Tråkigt att inte få träffa de igen på ett tag men ser såklart fram emot att börja år 2 till hösten ändå.

Igår åt vi middag med vänner och imorse var jag och mina två klasskompisar Ellen och Anna på kosläpp ute på Jälla Yrkesgymnasium. Riktigt roligt och mysigt att se alla glada kossor springa ut på grönbete.

Njuter i alla fall av en pluggfri helg och var med Isak och hans familj i Stockholm på körkonsert och middag på restaurang nu ikväll, riktigt mysigt och trevligt.
Imorgon ska jag nog plantera om några av mina 16 tomatsorter, blir en hel del som ska göras. Försökte hålla mig till 1 planta av varje sort, men man måste ju ha reserver ifall någon dör tänkte jag, och tur var det. Råkade nämligen kliva på några häromdagen...

Gillar

Kommentarer