Jeg har bestemt meg for å begynne med en ny spalte, som kommer hver uke. Hver mandag skal jeg poste denne spalten. Håper dette kan få fart på bloggingen igjen. Jeg skal dele inspirerende quotes med dere, for å inspirere dere og ikke minst meg selv. Sammen skaper vi en bedre hverdag ♥


Bildet her hentet fra google.no

Den første quoten! Jeg føler at denne er ekstremt relevant for oss nordmenn. Hvorfor er vi så pokkers inneslutta? Skader det deg å smile til mennesker du passerer på gata? Nei, det gjør det aldeles ikke! Jeg elsker når jeg får et smil fra fremmede. Det gjør noe med humøret, og kan snu en dårlig dag til det bedre. Dette er ikke et innlegg mot alle nordmenn, så absolutt ikke. Jeg har mye jobb å gjøre selv på den fronten, og jeg skal starte i morgen.

I morgen skal jeg smile til de jeg passerer på vei ned til sentrum. Når jeg tar bussen til jobb på onsdag skal jeg hilse på buss sjåføren også. Jeg synes det er koselig når jeg møter på hyggelige busssjåfører. De som smiler, sier hei eller god morgen. Det gir en så god start på dagen det. Smil, gi komplimenter og bare gi litt av deg selv til alle du møter. Ikke bare fremmede, men også kjente. Leave a little sparkle wherever you go, så kommer vi jaggu meg til å få det bedre med oss selv, samtidig som vi gir glede i hverdagen til andre mennesker.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God kveld🖤

Håper alle hadde en strålende dag i går. I dag også forsåvidt. Er nok mange som ikke feiret noe særlig i går, de gjorde ikke vi heller. Men en date fikk vi til. Liam var ute med mamma og pappa, så jeg og Robin fikk litt etterlengtet alenetid. Det er lenge siden sist.

Tror nok at dette blir siste valentines vi velger å fokusere på oss. Pleie kjærligheten kan vi gjøre når spør helst! Så neste år blir det kjærlighetsdagen. Hvor vi kan vise omsorg og kjærlighet til alle rundt oss, ikke bare som kjærestepar. Liam blir jo en del av feiringen på denne måten, og så er det en fin måte å sette fokus på hvor viktig det er å vise kjærlighet til andre mennesker. Kanskje vi får til en ny tradisjon! Det hadde vært noe.

Dagen endte riktignok i kaos, da det skjedde noe utrolig skummelt i nabolaget! Heldigvis har alle det bra, og vi er bare litt skremt! For å si det sånn; jeg må flytte til leilighet neste gang. Bakkeplan passer ikke paranoide meg så utrolig bra, haha. Vi er for øyeblikket midt i legging av Liam. Som i dag, ikke ønsker å sove. Jaja, får se hvor lenge vi holder på i dag da.

Likes

Comments

Gratulerer så masse med morsdagen alle flotte, flinke mødre der ute. Ingenting er hardere, flottere og mer givende enn mammarollen. Jeg ville aldri ha byttet det ut mot noe annet🖤

En spesiell hilsen til min egen mamma. Takk for at du alltid er der for meg, og for alt du har lært meg i livet!

Likes

Comments

Jeg ble litt borte igjen jeg. Begynte på et innlegg, som jeg ikke fikk fullført. Og da ble det glemt, og vipps så var jeg ute av #nouw30daychallenege 😕

Hahah, det er så typisk meg. Syns det var så kjedelig, pluss at mye har skjedd i det siste. Ja, så da blei det en aldri så liten pause.

MEN jeg prøver meg igjen. Er så godt å ha et sted å drømme seg litt bort. Skrive litt, få ut følelser osv. Håper jeg kommer inn i en god rytme igjen. Håper selvsagt dere vil følge meg på ferden🖤

  • 33 Lesere

Likes

Comments

Robin er på skolen, så det betyr at det kun er meg og Liam i dag. Fra levering til sovetid. Heldige meg som får bruke ekstra mye alenetid med min lille skatt, men nå som leggingen tar litt tid, kan det være litt utfordrende til tider. Men det er jo sånn det er med småbarn? Trenger litt utfordringer også i livet. Hadde vært utrolig kjedelig om alt skulle funket perfekt!

Men i dag var vi så heldige at mamma og pappa kom bort en tur. Så da dro vi likesågodt ned til senteret en tur. Er så deilig at de bor så nærme, så må vi ikke være sammen i timesvis alltid. Vi kan møtes bare i noen få timer, og Liam får tid med besteforeldrene sine, og jeg får litt tid med mamma og pappa. Det er stunder som dette jeg setter så utrolig stor pris på. Heldige oss! 🖤

Hva har dere gjort i dag?

Likes

Comments

Hvis dere følger meg på Instagram, har dere nok merket en forskjell den siste tiden. Det er betydelig mindre bilder av Liam, og de få jeg nå legger ut, vises ikke ansiktet hans. Det er en enkel og ganske logisk forklaring på det, en de fleste sikkert har gjettet seg til allerede. Men jeg har bestemt meg for å gi en begrunnelse nå.

Liam blir større, og dermed begynner ansiktet hans å ta form. Trekk og kjennetegn som kanskje følger han ril voksen alder. Så av respekt for min sønn, og hans mulige ønsker i fremtiden, har jeg valgt å ikke avbilde han på nett. Det er mange skumle folk der ute, og jeg vet ikke hva de bruker bildene mine til. Dette er ikke min største bekymring, men en tanke som ofte popper oppnå hodet mitt. Men hovedgrunnen er altså at Liam har rett på et privatliv, og jeg vil ikke bryte hans ønsker. Kanskje han ikke har noe imot det i det hele tatt, hva vet vel jeg? Men jeg tenker at jeg vil være på den sikre siden, og derfor blir det mindre bilder av min lille hjertesten.

Dette er absolutt ikke noe jeg jubler for. Min hobby det siste året har vært å ta og redigere bilder av den fineste skapningen i verden. Det har gitt meg flotte muligheter, og mye glede. Nye bekjentskap har jeg også fått, og det er jeg evig takknemlig for. Men dette er noe jeg og Robin føler er riktig for vår lille gutt. Og jeg ser absolutt ikke ned på de som velger å dele bilder av sine barn, så lenge jeg ser at folk vil barna sine godt så har jeg ikke noe med den saken å gjøre. Dette er viktig for min familie, og vil derfor ikke si at det er riktig for noen andres familie.

Men Instagram gir jeg ikke opp. For en fantastisk hobby, med fantastiske mennesker. Jeg har dermed begynt å legge ut mere bilder av meg selv. Jeg liker best bilder av personer, og derfor ble dette løsningen. Dette er også en måte for meg å jobbe med selvbilde. Jeg gjemmer meg jo litt bak filter, men det er fremskritt. Jeg må lære meg til å like bilder av meg selv, og jobber med meg selv både på gode og dårlige dager.

Håper dere vil følge meg videre på min reise på Instagram —> @christinarindal 🖤

  • 74 Lesere

Likes

Comments

Jeg er på min andre sykedag hjemme. Det startet med «bare» vondt i kroppen på søndag, og ble verre i går. Så da holdt jeg meg hjemme. Var ikke noe særlig bedre i dag, så da ble det en dag til i sofaen. Og plutselig kom hodepinen (som minner veldig om migrene, men er ikke helt sikker), og da var det rett i seng på meg. Så da sov jeg da, midt på dagen i noen timer. Det er virkelig det VERSTE jeg kan gjøre. Jeg hater å sove på dagtid, det ødelegger liksom hele døgnrytmen. Uff, tidenes syte innlegg, men det er dessverre slik dagen har vært. Føler meg i alle fall bedre nå, så er klar for å dra på jobb i morgen. Elsker ukene med tre dager på jobben!

Sleep tight everyone 🖤

Likes

Comments

Happy monday people!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, og det skylder vel egentlig bare mangel på energi. Det sliter med lite søvn og lite alenetid. Det merkes på både meg og mannen, men det er jo enda verre for lille gull som ikke klarer å sove gjennom natten. Håper virkelig det løsner snart, så vi alle får en full natts søvn igjen.


Uansett, i dag begynner #nouw30daychallenge og jeg hiver meg på. Selv om jeg aldri i mitt liv har blogget 30 dager på rad, så håper jeg at jeg klarer det denne gangen. Det er jo så utrolig godt å få ut litt følelser og hyggelige stunder. Også er det fine minner jeg tar vare på, og jeg elsker minner. Håper også at jeg inspirerer litt i samme slengen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vil du også bli med i #nouw30daychallenge så trykk her

Likes

Comments

I fjor startet jeg med noe nytt for meg selv. I steden for å komme med store nyttårsforsetter som jeg ikke oppnår, bestemte jeg meg for å ha noen mål. Mål som jeg hadde et helt år på å klare. Jeg vil gjøre det litt likt i år, samtidig som jeg prøver noe nytt igjen. Jeg har ett stort mål; som i år blir mitt nyttårsforsett. Så er det også noen mindre mål Here it is:

Nyttårsforsett:

S T A Y P O S I T I V E

Jeg har ganske nylig begynt å høre på podcasten JosefinochVanja. To utrolig positive jenter fra Sverige. De er utrolig herlige, og sier blant annet at det er så unødvendig å henge seg opp i småting. Jeg kunne ikke vært mer enig. Robin merker allerede at jeg har forandret meg, og synes at jeg er mer positiv. Er så utrolig gøy når man finner så fantastisk inspirasjon. Det finnes ingenting som er bedre enn positive mennesker, nå skal jeg bli en av de og forhåpentligvis kan jeg spre positiviteten videre.

Mål:

♥ Smile masse

♥ Jobbe hardt med skolearbeidet

♥ Finne på aktiviteter med min lille familie - skape minner

♥ Komme igang med treningen igjen

♥ Spare mer penger


Om ett år håper jeg at jeg kan se tilbake på dette innlegget, og si at jeg klarte alt. Det gjenstår bare å se!

Har dere noen mål eller nyttårsforsett?

Likes

Comments

Det har nå gått en uke. En uke hvor Liam ikke får sove, men mindre vi sitter sammen med han til han har sovnet. Uff, syns jo synd på han også. Han som alltid har funnet søvnen fort og på egen hånd tidligere. Nå sliter han, og det er nok ikke lett for en liten kropp. I tillegg har han ikke sover mer enn en time om dagen i hele ferien, noe som absolutt ikke er nok. Mulig dette er en fase, håper i alle fall at han får det bedre ganske snart. Slitsomt for både store og små dette.

Husk at dere kan følge dagen vår på mammabloggerne snapchaten i dag. Håper dere vil titte innom🖤

Likes

Comments