Header

Hei alle sammen!

Nå begynner det å bli en veldig god stund siden sist. Tiden flyr i godt selskap, og tilværelsen som mor er bare helt fantastisk!
Det er helt sikkert utrolig klisjé å si det, men livet har fått en helt annen betydning etter at lille S kom til verden. Dagene er alltid fyllt med glede, kjærlighet og latter. Men selvfølgelig også bekymringer, stress og andre hverdagslige rutiner.

De første månedene etter fødselen hadde jeg sett for meg et bilde i hodet av hvordan hverdagen skulle se ut. Det skulle være ryddig og strøkent i huset til en hver tid, for baby måtte jo selvfølgelig ha rene og fine omgivelser rundt seg. Jeg skulle alltid være nydusjet med rent, glattet hår, uten gulp eller floker som jeg ikke hadde rukket å børste ut fra dagen før.
Middag skulle jeg alltid ha planlagt og lagd helt fra bunnen av, for nybakte foreldre trenger jo næringssrik mat og mye energi for å holde ut en lang dag.

Det viktigste var jo selvfølgelig å opprettholde kontakten med venner og familie. For man hører jo stadig at man mister så mange "venner" etter at man får barn. Men det skulle ikke jeg gjøre. For jeg var alltid klar ved mobilen. Alltid tilgjengelig for vennene mine, samtidig som jeg prøvde å være en perfekt mor. Samtidig som jeg slet med å få til amming, bli kjent med den nye babyen min og hvordan den nye hverdagen skulle bli.Men så feil kan man ta gitt, som en usikker førstegangsmamma..


Så her sitter jeg - med ugredd hår, samme genseren som jeg har brukt de siste to dagene (med noen gulpeflekker selvfølgelig), rotete hus som skulle vært vasket for flere uker siden. Middagen ble en boks med nudler, for jeg orker da ikke å stå på kjøkkenet hele dagen. Og under sofaputen ligger mobilen min, hvor sikkert flere av vennene mine har prøvd å oppnå kontakt med meg, uten å ha lykkes.

Men her sitter jeg, så utrolig lykkelig! Og ved siden av meg ligger den lille blide jenta mi som alltid har er smil på lur. Og jeg velger å tro at hun bare er glad for at mammaen vier all sin tid på henne, isteden for å fikse på fasaden. ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Siden jeg har fått en del nye lesere, så tenkte jeg at jeg kunne dele noen fakta om meg selv!

• Jeg er oppvokst på Sunndalsøra, men flyttet til Kristiansund for snart to år siden sammen med min kjære!

• Mine store svakheter er sjokolade og snus.

• Jeg er utdannet helsefagarbeider og jobber på sykehjem.

• Jeg har én lillebror og fire lillesøstre.

• Jeg er en skikkelig kjærestejente, veldig avhengig av å ha Espen i nærheten. Men samtidig elsker jeg å være alene å kose meg med mine egne hobbyer.

• Kjøpte vårt første hus i april i fjor.


• 23.01.16 ble jeg mamma❤️

• Jeg HATER edderkopper. Finner jeg en edderkopp på soverommet begynner jeg å gråte, og flytter til et annet soverom i flere dager etterpå.

• Jeg elsket å gå gravid, selv om jeg hadde et helt grusomt svangerskap for å si det mildt! Men jeg gleder meg utrolig mye til å få oppleve det igjen.

• Jeg er et matvrak uten like. Elsker all slags mat, desverre🙈

• Jeg er en tenker. Sitter jeg i en samtale med én eller flere personer, så analyserer jeg alt av kroppsspråk og ord som blir sakt.

• Jeg har mareritt hver eneste natt. Alltid hatt det, og kommer sikkert alltid til å ha det. Enkelte morgener kan jeg bruke flere timer på skille hvilke følelser som er ekte, og hva jeg faktisk drømte.

• Jeg elsker å blogge, men synes det er sinnsykt kleint!

• Bruker alltid emojis når jeg texter med noen, og mottar jeg ikke noen tilbake, så oppfatter jeg den andre parten som sur/misfornøyd.

• Elsker å glede andre! Setter nok desverre alle andre litt for ofte foran meg selv.

• Kan sitte i flere timer å "nettshoppe"! Putter masse varer i handlekurven, for så å klikke meg ut av hele siden😅

• Jeg og Espen møttest da vi var 16 og 21 år gamle💕

• Elsker barn! Jeg drømte nok om hvordan det var å bli mamma allerede som 10åring🙈 Men jeg kunne ALDRI ha jobbet i en barnehage!

• Tenker alt for mye på hva andre syns om meg.

• Jeg har uten tvil kunne valgt en hyttetur/campingferie fremfor en sydentur. Men er det snakk om en weekend i en storby, så er jeg solgt😂

Likes

Comments

God kveld alle sammen😊

Her i hus har roen endelig senket seg etter en påske fylt med mye besøk av familie og venner. Det er så utrolig koselig med huset fullt av folk, men jeg skal ikke legge skjul på at det nå blir godt med en kveld alene🙌

Jeg og Espen har funnet en ny serie på Netflix som vi skal kose oss med i kveld. Dere husker vel serien "Under samme tak" som gikk på TvNorge på 90tallet? For gjett hva! Nå har det kommet en oppfølger med de samme herlige skuespillerne✨

Det blir litt lenge i mellom hvert blogginnlegg, men jeg mangler litt inspirasjon til hva jeg skal skrive om for tiden. Det blir jo mye babyspam, men det er jo det hverdagen min består av. Så da vil jeg høre med dere;
Hva vil dere lese mer av på bloggen min?

Likes

Comments

Kjære pappa!

I ni måneder har jeg levd i magen til mamma. Jeg og mamma har et spesielt bånd som ingen kan måle seg med. Iløpet av de ni månedene ble jeg kjent med mamma på alle mulige måter! Jeg kunne føle henne glad, trist, stresset og sint. Men gjennom alle disse ukene så kunne jeg også høre en annen stemme snakke til meg fra utsiden av magen - en stemme jeg frydet meg over å høre.
Med en gang jeg kjente du la hånden din på magen til mamma ble jeg rolig. Det er nemlig noe med din tilstedeværelse pappa, som gjør at jeg kan slappe av.
Jeg gledet meg stort til å få komme ut magen slik at jeg kunne bli bedre kjent med deg også.

Nå har jeg vært her i denne store skremmende verden i hele syv uker allerede. Og endelig har vi blitt godt kjent! Jeg merker at jeg trenger deg, pappa. Det er så mye som skjer i rundt meg hele tiden, og jeg greier ikke alltid å forholde meg rolig til dette. Da er det veldig godt når du løfter meg opp i armene dine og gir meg en god klem.
Jeg gleder meg til alt du skal lære meg pappa. Jeg kan tenke meg at du har mye du vil vise meg. For ikke å glemme alt jeg skal lære deg.

Vi to skal få det godt sammen vi. Jeg og du, pappa❤️

Likes

Comments

Sitter å mimrer litt om dagene, for jeg klarer ikke å forstå hvor tiden har blitt av. Det virker som om det var i går at jeg satt med en positiv graviditetstest i hånda - og nå sitter jeg her med den lille bolla mi på seks uker!

Tenkte derfor å ta dere med på en liten tidsreise gjennom graviditeten min! De første ukene har jeg desverre ikke så mye å si om. Jeg kastet opp og bodde på baderomsgulvet, thats it! Kan nesten ikke gjøre annet enn å le når jeg tenker tilbake på dette nå.. hehe!

Her hadde jeg kommet over de hellige 12 første ukene. Og da måtte jeg jo ut å kjøpe det første obligatoriske plagget. Kjønnsnøytralt såklart! Formen min var fortsatt helt elendig, å jeg kastet opp alt jeg fikk i meg. Var jeg heldig, så kanskje en mariekjeks eller to fikk være igjen.. Åguud nå frister det lite å bli gravid igjen kjenner jeg!

Uke 20!

Nå hadde vi vært på ultralyd - der fikk vi se en frisk å fin liten skapning som vinket til oss! Vi fikk desverre ikke se kjønnet på den lille, men det var godt bare å få vite at den lille skatten i magen var frisk. Enda måtte jeg holde senga pga svangerskapskvalme, selv om både jordmor og lege var overbevist om at det snart kom til å gi seg. Selv skjønte jeg at dette var noe som ikke kom til å gå over før den lille var ute.. puh.

Uke 25-29

Endelig! Vi hadde vært på 3D ultralyd, og der fikk vi se den lille jenta med bollekinn som gjemte seg i magen. Jeg var utrolig glad for endelig å få vite kjønnet, for nå kunne vi endelig begynne ordentlig med innkjøpene. Husker vi var så stolte når vi kjøpte de små rosa skoene!

Samtidig som magen vokste for fullt, så begynte jeg også å kjenne på bekkenløsningen for fullt. Dette, sammen med kvalmen gjorde at jeg såvidt fungerte hjemme. Bare det å ta en dusj var en stor milepæl for meg, så takk gud for en tålmodig og omsorgsfull samboer<3

Uke 32.

Nå begyne tålmodigheten min virkelig å ta slutt. Kroppen var tung, sliten og lei. Jeg savnet å være meg selv og jeg lengtet etter å få kroppen min tilbake!

Uke 37 - vente, vente, vente

Det var det eneste jeg følte jeg gjorde. Dagene gikk helt ubeskrivelig sakte, og jeg lengtet såå etter å få den lille jenta mi!

Da var det endelig i gang! På termindatoen ble jeg endelig innlagt på føden etter over 30 timer med rier. Men fødselen drøyet veeeldig, og lille Stine var ikke ute før kl 06.10 dagen etter termin. Jeg sier bare takk gud for epiduralen!

To stolte foreldre! Sliten, trøtt og samtidig full av adrenalin. Men vi kunne ikke hatt det bedre. Jeg var utrolig heldig som hadde en veldig fin fødsel (sett bortifra tre døgn med rier!!!). Så nå nyter vi tiden med vår lille prinsesse til det fulle <3

Likes

Comments

Kjære hustyv, håper du leser dette!

Jeg har en liten baby i hus, noe jeg tror du er klar over. For dagene mine består mye av å lete etter forsvunnede smokker, gulpekluter og små babysokker.
Så lurer jeg litt på om du stjeler litt fra meg også. For jeg må stadig kjøpe nye fliseklemmer og sokker til meg selv. Hva skal du egentlig med bare en enslig sokk av hver type? Jeg har tidligere hørt at det er vaskemaskina som har tatt disse enslige sokkene, men etter en liten demontering så kunne jeg raskt utelukke den konklusjonen!

Jeg har litt problemer med å forstå hva du skal med alt dette, så jeg hadde satt stor pris på om du kunne levert alt tilbake snarest.


Med vennlig hilsen en lei mamma.


Likes

Comments

Jeg har en veldig stor svakhet - en svakhet som jeg virkelig må jobbe med! Nettshopping... Og i HVERTFALL etter at jeg fikk barn, så er det så fantastisk masse fint som frister å klikke rett hjem. Så dermed etter en rekordrask levering fra Hennes & Mauritz, så var pakken jeg bestilte på tirsdagskvelden allerede kommet.

Ble nesten litt trist når klærne passet. For jeg hadde nemlig bestilt i str 62 for at hun skulle ha noe å vokse i. Må vel bare innse at lille babyen min må få lov til å vokse seg stor hun også!

Likes

Comments

God morgen alle sammen!

Her har vi hatt en veldig effektiv morgen med masse kos, leking og en aller så liten trilletur. Det er ikke akkurat det letteste føret her vi bor nå, men det er godt å bare få luftet seg litt!
Gleder meg til våren kommer for fullt og vi endelig kan trille lange og deilige turer uten masse ullklær på🌸

Likes

Comments

Etter noen dager på vinterferie, så gledet jeg meg til å sjekke postkassa når vi var kommet hjem. Der visste jeg nemlig at det ventet en liten pakke til Stine.
Hun har fått seg en personlig smokkesnor og babyrangle laget av flinke @malinulvang på instagram!

Beklager dårlig oppdatering de siste dagene, men vi har vært noen dager hjemme hos foreldrene våre. Der har vi kost oss masse, og vi har bl.a vært på 70 års dag til oldefaren til Stine. Der fikk vi foreviget et bilde av alle fem generasjonene❤️

Og forresten! Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger jeg har fått angående bloggen - det setter jeg utrolig stor pris på.

Likes

Comments

For nøyaktig 1 måned siden ble jeg mamma for aller første gang. Jeg fikk oppleve livets største gave - en gave som har gitt meg så utrolig mye på denne lille måneden.

Vi har grått, vi har ledd, vi har vært bekymret og vi har gledet oss over hver minste lille bevegelse som lillemor har tatt for seg. Det å bli mamma har gitt meg så utrolig mye på denne lille tiden. Og jeg gleder meg til alle gleder og opplevelser vi har foran oss!

Lille venn - gratulerer med en måned i den nye tilværelsen. Jeg gleder meg til å oppleve resten av livet sammen med deg💕

Likes

Comments