walking up the castle

På onsdag var det 1.mai, Aysha hadde fri fra skolen. Så vi tok bussen til alanya. Hun badet og kosa seg sammen med ei norsk jente og mammaen hennes. Mens jeg og guttene møtte ei annen norsk, for å gå opp borgen. Jeg føler at jeg er i ganske god form om dagen og er sterk. Men der sleit jeg gitt. Vi ble løpt etter av en taximann og, han skjønte ikke helt at vi skulle klare det. Jo, det skulle vi. Vogna og guttene veier 30-35 kilo, så det er ganske tungt å sku de opp opp opp. Men fine bilder ble det. Og jeg anbefaler virkelig denne turen, dog uten vogn.

Jeg har gått ned litt mer kilo nå på kort tid. Det kjennes veldig deilig ut, vekta går ned, og formen går opp. Jeg er blitt veldig sprek, kan gå langt og tungt. Det er en utrolig god følelse. Så nå må jeg fortsette, for å ikke miste kondisen igjen.

Det er utrolig fint der oppe. Mange plasser man kan stoppe for å ta noen blinkskudd. Gammel og vakker borg. Jeg liker gamle ting. Og så er det små boder der som selger mye rare ting. Så utrolig koselig. Jeg har vært lite her. Gikk opp en gang tidligere, og så har jeg kjørt opp to ganger tror jeg. Så er igrunn ikke mye jeg har sett av denne vakre plassen. Dra dit, du vil ikke angre. Helt nydelig.

Vi hadde heldigvis litt skyet vær den dagen, så sola steika oss ikke. Men på vei ned tittet solen frem, og det var så fint. Vi hadde en helt nydelig dag. Utrolig sliten og helt tappa for energi. Jeg har ikke følt meg så tappa på lenge, det var virkelig tomt for alt. Så vi stoppet på en liten spisesplass med hage. Fikk i oss litt mat, og tusla rolig nedover igjen.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229