Vinteren er her snart

Nå er det ikke lenge til det er vinter her. Det blir som en norsk høst da. Men vinter for oss. Jeg gleder meg til det, selv om vi lever av turismen så er det litt godt når sesongen roer seg også. Man blir jo litt mettet av det. Og den sterke solen også. Det er godt nå når vi går inn i oktober at den verste varmen er forbi. Tiden fremover nå er kjempefin. Litt stormer innimellom men også mye fint vær. Parkturer, piknikturer, litt mer tid med mannen. Vi har det veldig fint her på vinteren. Vi er også mer samlet vi som bor her. På sommeren er det mange som drar til norge, noen jobber, og mange dager er det så varmt at man orker ikke så mye.

Snart står en halloweenfest for tur, bursdag for to kule gutter, det ser vi veldig frem til. Da er vi samlet mange som bor her. Det er alltid koselig, og det lages alltid gode kaker. Vi vet å kose oss iallfall.

Vips så er det jo desember også, jeg har handlet litt småting til pakkekalender. Alle tre skal få i år. Blir ikke noe store greier, bare litt småting. Jeg synes det er kjempekoselig å ordne med det. Koser meg skikkelig, så det er ikke noe press, stress, eller gavehysteri som noen mener. Det er små ting og små gleder i hverdagen, en fin måte til å telle ned på til den store dagen. Når man er hjemme hver dag, så har man jo tid til sånn, så det setter jeg veldig pris på. Ting blir mindre stress. Jeg gleder meg også til å kjøpe julegaver til barna mine. Det er virkelig en stor glede.

I fjor hadde vi mange planer hele desember, det håper jeg vi skal i år og. Har allerede begynt å planlegge litt. Må få handlet litt ting fra norge også tror jeg. Jeg føler desembermåned er litt "min og Aysha sin måned" Vi har mer kvalitetstid sammen, ser julefilmer hver helg, og gleder oss veldig sammen. Ja både jeg og hun elsker den tiden. Aron begynner jo å bli stor nå så han gleder seg også, men for han er det jo gavene som er stas nå da. Det skjønner jeg jo, han er jo bare 4 så det skal han få lov til. Spent på Noah i år, om hvordan han vil reagere. Ikke så lett å være 2 år, skal vente på pakker osv. Men satse på det går fint.

Vi skal sikkert nyte noen stranddager til før vi tar fått på våre deilige og avslappende parkturer. I fjor så ville jo Noah helst bare stikke av, måtte løpe og hente han flere ganger. Den perioden er nesten forbi, så det skal bli veldig godt nå i vinter.

Nå som ting går litt lettere, og jeg har fått samlet meg litt mer energi, så skal vi begynne med litt mer ting sammen om kveldene. Litt hobbyting, spille kort og sånt. Det har ikke vært så mye av når jeg har vært sliten. Men nå begynner det jo å bli gøy for alle sammen. Da blir det lettere.

Jeg er veldig glad i vinteren her. Vi har jo fått oss så fin ovn, så de​t skal bli en deilig og fin varme til oss. Det kan bli ganske kaldt om vinteren her inne. Jeg er ikke noe glad i airconditionvarmen, så det blir veldig bra med vedovn. Høres rart ut, mange tenker jo på tyrkia som "syden". Men man må nesten oppleve det selv for å forstå hvor kaldt det er inne. Ute gjør meg ingenting. Godt med frisk luft, kle seg i mer klær, gå turer og sånt. Men det å ha det kaldt inne er ikke så hyggelig. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229