Vinter i alanya

På fjellet bak meg er det snø. I går haglet det i hagen vår og det var minusgrader på natten. Akkurat nå er det 6 varmegrader. Det er kaldt i uisolert hus. Jeg er glad i vinter og elsker snø. Men kaldt hus og plaskregn er ikke noe jeg liker nei. Det plasker ned, lyner og strømmen går. Det blir iskaldt inne. Og nei du skjønner det nok ikke før du har opplevd det selv. I norge kan det bli flere minus og mye kaldere enn her. Men husene er jo ofte gode og varme. Det er forskjellen. Jeg elsker vinteren i norge jeg. Snøen daler ned, litt snøkaos, og godt og varmt inne. Det er herlig det.
Så i går bestilte Kadir vedovn til oss. Det skal bli så godt. Tenk at vi kan ha 38 varmegrader om sommeren og så kaldt nå. Utrolig forskjell. Når ovnen kommer så blir det nok kjempekoselig her.


Jeg gleder meg utrolig til opphold nå. Jeg kan godt kle meg og ha det litt kaldt, ialfall når ovnen kommer. Men det at det øser ned gjør det litt kjedelig. Men vinteren er ikke så lang her så snart blir det mye tid til park og turer. Det skal bli helt herlig for oss. Merker på spesielt Aron at det blir litt ensformig for han så vi får kjøpe oss litt maling så vi kan gjøre litt sånne ting sammen.

Mens jeg skreiv dette så tittet solen frem. Deilig.

Liker

Kommentarer

Siljefjaren
Siljefjaren,
Oii, var ikke klar over at det var såpass kjølig der på denne tiden! Blir nok deilig med ovn, hehe 😊nouw.com/siljefjaren
AnetteNesrin
AnetteNesrin,
Og i norge har vi ofte peisovn og isolerte hus, så det blir skikkelig varmt inne 😊nouw.com/anettenesrin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229