Vi gleder oss til desember

Nå går tiden fort frem mot jul, og vi gleder oss utrolig mye. Vi har fullbooket alle helgene i desember med planer allerede. Så det blir en knall måned. Jeg vil at barna skal kjenne på ekte juleglede. Det er litt mer vanskelig her enn i norge. Men med hjelp av oss foreldre så blir det bra. Vi har mange planer for de, og jeg håper det er noe de vil sette pris på. Jeg har litt planer om hva jeg skal kjøpe til Aron, Noah får ikke så mye siden han ikke skjønner det enda. Aysha må jeg tenke litt på. Vet faktisk ikke enda. Hun er veldig lett å glede heldigvis.

Vi skal ordne oss julefilmer og kose oss i desember. Bake pepperkaker, kakemenn, ha julemusikk. Gleder meg masse. Julen er herlig med barn.

Når jeg får tid så skal jeg handle til julekalenderen. Aron skal få for første gang. Så det blir utrolig morro. Har allerede bestilt litt fra ebay, men mangler litt mer. Jeg elsker å dille med det. Aysha syns det er kjempegøy. Det er søren meg ikke lenge til første desember. Og denne mnden blir faktisk Noah 1 år, Aron blir 3 i desember. Så er mye å se frem til.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229