Venner

Det å reise fra venner man har kjent siden man var liten er ganske tungt. Det tar tid å knytte sterke bånd på nytt. Jeg savner de i norge hver eneste dag, men jeg er så heldig at jeg har flotte mennesker rundt meg her og. Det har tatt tid. For noen år siden klarte jeg ikke å åpne meg til andre, jeg klarte ikke stole på noen. Jeg var redd for at jeg en dag ville miste de. Ingen skulle slippe for nærme inn på meg, for da ville det blir for hardt om de forsvant ut av livet mitt. Jeg var også livredd for å ikke bli likt, redd for å skuffe noen. Jeg gjorde alt lett for alle andre hele tiden. Ikke snakk om at jeg skulle tenke på hva som var enklest for meg, for det kunne jo være noen ville synes jeg da var kjedelig. Jeg sleit meg ut for å gjøre ting, og møtes på plasser som passet best for alle andre.

Etter noen år har psyken heldigvis blitt sterkere. Det er ikke lengre like viktig om alle ikke liker meg. De som liker meg får gjøre det. Det er ikke lengre vanskelig å si: "Nei det passer ikke" eller " Nei jeg vil ikke". Det er jo selvsagt ingen som slutter å like meg fordi jeg ikke vil være med på alt lengre, men jeg trodde det før. Det var i mine tanker hele tiden. Det er deilig at det har sluppet. Og det er fantastisk at jeg har funne personer her som passer mitt liv helt perfekt. Det å kunne være ute i timesvis sammen og med ungene er så deilig. Ikke stresse, men kose oss. Ta livet med ro, gjøre ting litt enkelt. Det er en god følelse. Itillegg å kunne dele gode og vonde opplevelser. Jeg er heldig.

Jeg har gode, trygge mennesker rundt meg. Folk som også mine barn er glad i.

Noen vil vel tenke at vi burde integreres mer enn vi gjør. Men jeg føler meg trygg med å ha norske personer rundt meg. Jeg har lite til felles med tyrkiske mammaer. Vi er ikke like. Jeg vil bruke fritiden min med gode venner. Sålenge ungene er integrert så får det være bra sånn tenker nå jeg.

Vi er en stor gjeng her. Med mange flotte barn. Vi er heldige som har hverandre. Så mye gøy som vi finner på. Venner er viktig, og godt å ha i livet. Spesielt når mange av pappaene her jobber mye. Og vi alle har norge til felles. Det kjennes godt å kunne dele savn og gleder med flere.


Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Vi e så glad for at vi har dere her nede! Kose oss masse sammen med dere, og ser så frem til den vinteren her med alle de fine ungene våre <3nouw.com/hayatiim
christinabilgin
christinabilgin,
Ja vi er klar ♡nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229