Velkommen til vår hverdag

Jeg har jo blogget litt før, men ikke sånn at jeg har delt den så mye. Jeg tenkte det kunne være hyggelig spesielt for de i norge som savner oss. Følge med på vårt liv. Og så håper jeg andre også vil ha glede av den. Jeg kommer til å legge ut litt filmer om vår hverdag. Jeg elsker å filme små klipp fra livet vårt og vil gjerne dele det med dere.

Vi har bygget hus i mahmutlar som er en bydel av alanya. Det ligger sør i tyrkia, mot middelhavet. Vi har vært litt frem og tilbake i norge siste årene, men skal være 100% i tyrkia fremover. Vi ser veldig frem til å få en litt mer ro over hverdagen vår.

Vi, det er jeg, mannen min Kadir, datteren vår Aysha på 8 år, sønnen vår Aron som snart blir 3 og sønnen vår Noah som er straks 1 år. Vi har også en hund som heter Max og en kattunge som heter snowy. Vi ser veldig frem til å fortsette livet vårt sammen her. Ikke være adskilt mer.

Aysha går på skolen og trives veldig med det. Jeg får ofte spørsmål om hun går på norsk skole, eventuelt engelsk. Nei det gjør hun ikke og jeg ser ingen grunn for det. Vi vil jo selvsagt at hun skal integreres her, og da er jo skolen en kjempefin plass. Hun går på offentlig skole. Det finnes flere private skoler her og, men vi er fornøyd med offentlig. Hun går på en liten skole med få elever. Der skal hun gå tilogmed fjerde klasse. Både hun og jeg er veldig fornøyd med skolen.


Aron er hjemme med meg. Jeg ser ingen grunn for at han ikke skal være det når jeg har sjansen til det. Vi koser oss hjemme. Selvsagt er det mye jobb innimellom med 2 små, men sånn er det å være mamma tenker nå jeg. De får nok av år med skole i fremtiden. Så er ingen hast. Han skal mest sannsynlig starte i en barnehage fra neste høst. Da får han 2 år før han skal på skolen. Noe som er bra for språket. Han snakker jo mest norsk, skolen er hard her, så om man ikke kan språket 100% kan man fort slite. Så jeg tror det vil bli veldig fint for han.


Noah er selvsagt hjemme med meg. Han er jo liten. Det er rart å tenke på at de fleste på hans alder i norge er i barnehage nå. Jeg syns jo de er altfor små til det. Jeg er glad jeg slipper å jobbe akkurat nå.


Kadir jobber i restaurant. Han jobber veldig mye akkurat nå og det er veldig tungt for oss alle. Men det er en fin arbeidsplass og vi klarer oss greit. Vi gleder oss til at han skal ha litt fri i vinter. For det trengs.

Meg, ja jeg er jo da husmor og mamma på fulltid. Det er mer enn nok jobb å være hjemme med to små, holde hus og hage i orden. Ikke alltid det er like lett. Men jeg trives veldig og har det veldig bra. Jeg kunne ikke ha bytta det ut mot noe. Jeg gleder meg over livet vi har og ser veldig frem til alle planene vi har. Mer om planer kommer senere.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229