vært i norge i 10 dager

Nå har vi allerede vært i norge i hele ti dager. Jeg føler vi har fått gjort masse gøy på disse dagene. Ikke vært et kjedelig sekund. Og vi har hatt opphold alle dagene utenom en. Fantastisk. Vi koser oss med herlige venner og familie. Jeg har enda ikke fått sett alle. I dag skal jeg min mormor, ikke sett ho på veldig lenge så det blir godt å se ho igjen.

Senere i dag får jeg besøk av ei barndomsvenninne. Det gleder jeg meg masse til, veldig lenge siden jeg har sett henne også.

Aysha er jo vandt med å være mye alene i ukedagene. Vi har jo ingen naboer. Så det at ho har noen å være med hele tiden er jo så gøy for ho. Vi bor hos ei venninne som har en sønn som er like gammel som ho. Så de er mye sammen, leker, spiller, ser film, krangler ikke. Veldig gøy for ho. Og godt for meg å se. Ho er jo vandt med å være mye med gutter, bestevennene i tyrkia er jo gutter. Så det er veldig greit. At ho ikke bare må være med jenter. Ho storkoser seg også med kusinene sine. Ho er jo så heldig at ho har tre. Så vi har det mye gøy, er med noen hele tiden.

Og i morgen skal vi ned til min pappas hus, og være der noen dager. Vi får besøk av ei venninne og sønnen hennes fra askim. Så det er mye koselig som skjer om dagene.

På lørdag er det bursdagsfeiring for meg og venninna mi som jeg bor hos nå. Vi er begge blitt 30 så det må jo feires.

​Jeg er veldig glad for å være her. Høres teit ut, men det er sant, jeg liker ikke varmen i tyrkia. Jeg trives mye mer på vinteren. Helst våren da. Mars og april er favorittene.  Jeg liker ikke å svette, være klam, ekle luften. Alt blir slitsomt. Ikke koselig å sitte ute i sånn vær. Litt merkelig å bo der da, men ja, sånn er det. Mange som ikke liker vinteren i norge og selv om de bor i norge hehe. Men jeg elsker snøen i norge. Kunne godt hatt snø i tre-fire måneder i strekk hele vinteren jeg. 

Så selv om jeg savner mannen utrolig masse, så savner jeg ikke å være der. Jeg savner ikke julivarmen. Jeg vil mye heller være her pga været. Når vi kommer tilbake så er det midten av august ca. Fortsatt varmt, men blir jo ikke like lenge da, som å være der hele sommeren. Blir sikkert sjokk etter vi har blitt vandt med den norske luften igjen. 

Mange som ikke synes det er ille temperatur ellerluft i tyrkia i det hele tatt. Men jeg er bare sånn, liker det ikke. Men det blir nok mye bading, så går jo fint. 

Akkurat nå sitter jeg ute på en veranda, mens guttene leker i sandkassen. De krangler veldig inne mens ute så koser de seg. Synes dagene bare flyr avgårde. Helt rart egentlig. Føles ut som jeg nettopp kom, mens samtidig det føles ut som om jeg ikke har vært borte i over 1 år.  

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229