Vakre fine naturen og deilige luften

Er det noe jeg savner når jeg er i tyrkia så er det luften. Den friske gode luften. Når man kommer fra 35 varmegrader og luftfuktighet på 70-80% så er det helt fantastisk å ta sine første trekk av norsk luft. En herlig følelse når man kommer ut av flyet.

Det er fin og vakker natur i tyrkia også. Man finner mange plasser som kan minne om norge. Men man må ofte kjøre litt. Jeg savner å gå i skogen foreksempel. Det er ingen skogsveier der vi bor i tyrkia. Men her er det jo overalt. Mye fin natur. I dag gikk niesa mi, og jeg med Aron i vogn til pappaen min. Vi hadde familietreff der, så jeg ville gå dit. For veien dit er så nydelig. Jeg tok mange fine bilder og filma litt. Jeg synes det er gøy å vise frem hvor vakkert det er her.

​Jeg snakker på engelsk, så jeg kan dele den med flere som jeg kjenner. Det er koselig å vise frem hvordan vi bor i norge også, Så skal begynne å filme mer, og å ha det på engelsk. 

Jeg så at windows movie maker ikke finnes lengre :O kriiiise, jeg elska det programmet. Jeg likte ikke helt det nyeste som er på windows 10, så jeg må finne meg et nytt. Hvis dere vet om noen så si gjerne ifra. 

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Ingenting slår Norge på ein flott sommardag! <3nouw.com/mariasinverden
christinabilgin
christinabilgin,
ja helt herlig 😃nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229