Tre uker igjen

I morgen er tre uker til vi skal sette oss på flyet og dra til Baba. Ungene sier jo baba til pappaen sin. De savner han mye, hver gang det piper i telefonen så sier minsten Åh baba. De vil gjerne se han mye på facetime. De snakker litt med han, og så er de opptatt med å leke igjen. Somregel gjør vi noe hver dag, så det har gått fint med savnet.

Jeg føler meg ikke helt "ferdig" her enda. Vi har fortsatt noen planer igjen her. Dagene flyr, men at savnet kommer sterkere og sterkere for hver dag nå, det er helt klart. Men det er godt å kjenne på det også. Det er en god følelse å kjenne på at det er der jeg hører hjemme, hjemme hos han. Hjemmet vårt.

Broren til Kadir er hos oss nå i tyrkia, han hjelper Kadir med heloppussing av huset vårt. Jeg er så spent på hvordan alt blir. De er utrolig flinke begge to. Gleder meg masse til å se det. Veldig mange planer, så de har sinnsykt mye å gjøre. Han skal jo ha energi til restaurantjobben også. Så det er nok tøft for han nå. Det blir iallfall bra tilslutt. Ikke sikkert de blir ferdig til vi kommer, så da må vi låne en leilighete imens. Jeg orker ikke å holde ungene unna maling, rot og ting de ikke får røre. Så vi får det nok best i en leilighet da.

De neste tre ukene så aner jeg egentlig ikke hva vi skal. Jeg har fullt opp med planer denne uka, men ikke de to neste. Til fredag skal jeg avgårde med to venninner, kona til eldste bror og ei venninne av henne på en festival. Vi skal sove i telt, høre på Aqua, Ina Wroldsen, return, stage dolls, plumbo, freddy kalas og fler. Så det blir knallgøy. Jeg ser virkelig frem til det. Jeg har aldri vært noe særlig på konserter, så å se Aqua gleder jeg meg faktisk mest til. Det er så gøy med 90-tallsmusikk. Så det blir nok mye synging.

På søndagen skal vi til Bø sommerland. Bade og kose oss hele dagen. Det gleder Aysha seg masse til.

Etter det, så er det egentlig bare å telle ned til vi får være sammen igjen alle sammen. Det ble kanskje litt lenge i norge, men samtidig så er jeg jo glad for at vi har sluppe å stresse med å rekke å se alle. Men tatt det med ro innimellom også.

Gleder meg ihjel til hele familien er samlet igjen. Det blir helt herlig for oss alle. Sesongen nærmer seg jo slutt også. Blir iallfall litt roligere utover september/oktober.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229