Tilbake igjen

Sånn da er jeg på plass igjen. Begge pcene våre har streika, mobilen er knust så jeg ser ikke skrivefeil før etter en stund. Så det er veldig tungvint. Nå har jeg fått kjøpt meg en pc så da skal jeg skrive igjen.

Vi er nå altså kommet oss til norge. Vi kom på fredags kveld. Vi har hatt en helt fantastisk velkomst-dag i dag med mange flotte mennesker. Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge. Brødrene mine leide vannscootere, og jeg fikk prøvd masse alene. Det var en kjempegøy opplevelse, følte meg så fri der jeg suste over vannet. Utrolig gøy. Vi grillet masse deilig mat med mye tilbehør, gode kaker, is, og god stemning.

For en flott dag. Jeg er veldig takknemlig.

Vi hadde knallvær, litt vind, men god sol. Helt perfekt dag. Gleder meg veldig til dagene fremover her. Vi har allerede lagt masse planer. Så dette blir en knallbra sommer.

Ungene hadde også en veldig fin dag. Aysha storkoser seg sammen med tre kusiner. Guttene lekte og surra rundt i dag. Veldig snille. En fin gjeng med herlige barn. Det er tre fire store jenter i gjengen, og så er det tre små gutter. Veldig gøy at de har hverandre. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229