TELLER DAGENE

Nå nærmer det seg avreise og vi teller dagene. Det ble litt for lenge fra hverandre. Spesielt de to siste ukene har vært litt harde. Vi har storkosa oss i hele sommer, og har virkelig ikke kjeda oss. Alltid noe å gjøre og alltid noen å være med. Tror ikke vi har spist middag alene en eneste dag. Så det har vært veldig koselig for oss. Savnet er jo stort og nesten to måneder uten hverandre er lenge. Vi var vandt til det før, men ikke nå. Det er godt å kjenne litt på savnet da, for da er det alltid ekstra godt å møtes igjen.

Men jo nærmere dagen kommer jo mer savner vi hverandre. Så nå skal det bli godt å få være med mannen sin igjen, og med pappaen sin. Det blir bra for oss alle.

Huset er fortsatt ikke ferdig. Det er mye som gjøres og ende mer igjen. Men det blir bra tilslutt. Vi må låne en leilighet når vi kommer sånnn at huset blir fortere ferdig. Jeg orker ikke å holde to nysgjerrige gutter unna maling, verktøy, farlige ting, osv. Da er det bedre å bo en annen plass så de får jobbet ifred.

Jeg gleder meg veldig til å se alt ferdig, og jeg gleder meg til å vise det frem. Jeg gleder meg til å komme HJEM.


​Nå som jeg er i norge så glemmer jeg litt den der følelsen av tyrkiavarmen. Jeg trives virkelig i sånn vær som i norge for tiden. Så det blir en overgang igjen å komme til varmen. Men vi gleder oss til å bade i basseng og på stranda. Det er jo ingenting mer Aysha elsker enn det. Hun kan bade i timesvis. Så det er veldig godt å få litt tid før skolestart nå der vi kan kose oss sammen. 

Det er bare fire dager til vi drar avgårde på den lange reisa vår. Jeg alene, med alle ungene. Det er ikke bare bare, og jeg kan ikke si jeg gleder meg. Men det er jo det som må til, og så blir det fort glemt igjen etterpå. Så vi får klare det sammen. Heldigvis er det jo egentlig mest jobb med minstemann. De andre to klarer å være opptatt av spilling på telefon og nettbrett. JATAKK til det på lange reiser altså. Hvis ikke hadde det ikke vært like greit nei. 

Nå siste dagene går det mest i å pakke, rydde, ordne i klær, si hade til folk, være med folk, familiegrilling på mandag, ei venninne på tirsdag, og så suser dagene så fort at vi straks er på flyet. 

Åh som vi har koset oss, men som vi gleder oss til å komme hjem også. Vi er heldige. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229