Supermum igjen

Denne helgen var så herlig. Jeg følte meg som en supermum igjen. Det var så godt. Har følt meg så sliten og tiltaksløs i det siste.


På fredagen hadde vi filmkveld. Jeg la minsten først så vi andre kunne sitte i fred. Hadde handlet inn godteri til oss og vi hadde det så fint. En koselig ting vi alltid gjorde før som jeg skal begynne med igjen.

På lørdag tok jeg med meg ungene alene på show. De kalte det sircus men det var ikke så stort og voldsomt. Var noen flinke akrobater, en "tryllekunstner" med noen få enkle triks man kunne fint ha lært på YouTube. Må le litt, for det var så simpelt. Men ungene kosa seg og tyrkerne klappa jo så de likte det vel da.

Vi satt på en utearena med sola rett på. Jeg trodde jeg skulle koke. Det var utrolig varmt. 30 grader i skyggen men det var null skygge så det var nok ganske mange grader der vi satt. Er allikevel glad for at vi dro da. Aysha synes det var gøy. Og så er det morro å gjøre noe annerledes enn hva vi pleier.

På søndagen tok vi oss en tur på stranda. Aron var hjemme med baba. Han har lengtet veldig etter han. Så de jobbet i hagen og fikk noen timer sammen,mens jeg og de andre to dro avgårde. Vi møtte ei god venninne og hennes to barn. Vi er mye sammen og det er utrolig godt å ha de. Ungene leker godt sammen.


Minsten var ikke helt i form så han satt mye med meg og kosa. Koselig det da, vi hadde en veldig fin dag.

Etter strandturen dro vi hjem og jeg bada litt med Aron i bassenget. Så vi har kosa oss utrolig mye denne helgen. Det var ekstremt godt for mammahjertet å ha en fin helg.


Så nå føler jeg meg som en supermum igjen der jeg har gjort masse fint med barna og for meg selv.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229