Strever mot det perfekte

For et 1 år siden kom jeg hjem fra sykehuset. Veide da 103 kilo. En måned etterpå veide jeg 97. Jeg brydde meg ikke så veldig. For jeg hadde en sinnsyk stålvilje om at det her bare var midlertidig. I løpet av noen mnder gikk jeg ned til 80 kilo. Og jeg har nå gått ned ca 20 kilo. Veldig deilig. Jeg har jobbet hardt for de kiloene. Jeg har sprukket og spist meg ihjel flere ganger, og jeg har vært superflink i perioder. Det har vært en berg og dal bane-reise. Utrolig tungt men også gøy. Jeg syns det er kjempegøy når jeg klarer det og jeg har enda flere kilo igjen som jeg vil ha av.


Men noenganger er jeg drittlei av all jobben. Det er så tungt. Så det går tregere enn planlagt men det føles helt okei ut nå. Det trenger ikke ta over hele livet. Selv om man helst skulle vært ferdig i går.

Jeg koser meg av og til med noe godt og koser meg med mine gåturer. Så får det heller bare gå tregere. Selv om hodet og selvfølelsen aller helst vil noe annet. Må bare overtale meg selv om at det er helt greit.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229