sommeren 2019

Sommeren er enda ikke over her. Fortsatt varmt, Men allikevel ser jeg veldig frem til sommeren 2019. Da skal vi til norge. Jeg og ungene bare. Kadir skal jobbe, og jeg synes det er tungt å være så mye alene som jeg er. Pluss at det er sinnsykt varmt. Vi har mange vi har lyst til å være med i sommer, så det blir mye bedre for oss. Ene venninna mi har ferie hele juli så da skal vi bo litt hos henne. Det gleder jeg meg veldig til. Hun er alene med to barn, så hun er også mye ensom.

Det skal bli så utrolig godt å se familie og venner igjen. Det er ikke alle som har mulighet til å komme på besøk her, så det blir jo lenge mellom hver gang.

Sommeren på sørlandet er jo bare fantastisk. Jeg kan vise en liten film jeg filmet i fjor sommer. Jeg elsker den filmen, og den holmeturen vi hadde der var fantastisk deilig. Vi hadde ikke en fin sommer den sommeren. Men vi hadde noen fine dager i mai, som denne filmen er fra.

Lille ungen med krøller er jo Aron hihi, han har forandret seg litt. Gleder meg til vintersveis igjen. Da skal både han og Noah ha lengre hår. Det er bare så herlig.

Først kommer en fin vinter her, og en koselig jul, så blir det nok full nedtelling til sommerferie i norge. Både jeg og Aysha gleder oss veldig. Aron sier jo han vil og at han skal fly, men tror ikke han skjønner helt greia. Det blir nok hardt for han å være uten Baba. Han er veldig knyttet til han. Aysha er jo mer vandt til avstand og syns det går greit. Så det blir spennende å se. Regner med vi kommer til å være mye opptatt og lite tid til å kjede oss. Er så mye vi vil gjøre og mange folk vi vil se. Det vil nok hjelpe på savnet. Vi ser han jo ikke så mye uansett. Så vi vil nok få det fint i norge.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229