Slutt på latmannslivet

Det var ganske behagelig i fjor da Noah sov i vogn. Han sov, Aron og Aysha lekte på lekeplassen. Jeg satt og skravlet i timesvis. Veldig deilig. Det er det slutt på nå. Utfordringen nå er å faktisk finne en lekeplass som er inngjerdet, har benker, helst toalett og som er gøy for store og små. Jeg vil jo at Aysha også skal ha det gøy, samtidig som jeg skal ha full kontroll på guttene. Aron er superflink, han elsker å være ute, og leker mye. Noah elsker det og, men han er jo bare et år. Så han er jo en apekatt som er overalt. Her i mahmutlar finnes det enormt med parker. Men få som fyller kravene. Ofte er det ikke gjerder, og det er rett ut til stor trafikkert vei. Hvorfor lage det sånn?
I går tok vi bussen til CIikcilli. Der er det en park som har alt. Taubane, karusell og klatring for de store barna, lite klatrestativ for de små, sand å grave i, masse benker, toalett OG inngjerdet MED port. Det kan jo ikke bli bedre da. Så her må vi dra flere ganger. Aysha syns og det var kjempegøy der.
Det begynte som en nydelig dag, varm sol og skikkelig vårvær. Endte opp med sur vind og regn. Heldigvis fikk de noen timer med lek først. Og vi ble hentet, så slapp buss i regnværet. Det er et stykke å gå til bussen for de små, så det var godt.


En nydelig dag. Nå er det bare å glede seg til helgene fremover. Er så deilig med vår her. Beste tiden på året.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229